Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Komentáre:

Tortorella a Blue Jackets vraj mieria k rozchodu

Terminatoir Ignorovať02. 05. 2021 09:39
V dnesnej NHL uz nema jeho trenersky pristup co ponuknut, prave naopak, odradza a znechucuje hracov, ktori podavaju este horsie vykony ako pod inymi trenermi. Torts zaspal trenersky niekde pred 15 rokmi, ale doba, a hlavne hraci sa velmi zasadne zmenili. Nic to, samozrejme, nemeni na tom, ze je to skvely trener a velky srdciar zijuci pre hokej, ale dnes doba patri trenerom s modernym pristupom.
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: BKLYN, , StanleyIII97, Hockey-NHL.
Neexistujúci používateľ 02. 05. 2021 13:52
Vieš mi vysvetliť, čo robí Tortorella zastaralo a čo sú to tie moderné trénerské metódy a prístup? Vďaka.
Terminatoir Ignorovať02. 05. 2021 15:03
Napriklad jeho tresty. Nemyslim si, ze je v poriadku posadit hraca na zvysok zapasu na lavicku len preto, ze sa nevratil do defenzivy, obzvlast ak dovtedy patril k najlepsim hracom. Robia toto ini treneri? Niektori mozno ano, ale zdaleka nie tolko, ako to robi Torts. Pre mna by to napriklad bolo urcite demotivujuce. Dalej tie jeho vyjadrenia na niektorych hracov. Vela veci by si mali vydiskutovat mimo kamier, nie pred mediami kritizovat velkohubo vlastneho hraca. To je len cast z toho co mi na nom vadi. Myslis ze preco je CBJ tak neatraktivna destinacia pre hracov? Za poslednych x rokov je jediny hrac ktoreho ulovili na volnom trhu Nyquist. Za to im odisli skoro vsetky najvacsie hviezdy na cele s Panarinom. Ano, ciastocne je to sposobene tym, ze Columbus nepatri zrovna k najlepsim miestam na zivot vramci USA. Ale to neni ani Pittsburgh alebo Detroit. Moj osobny nazor je, ze dnesni hraci radsej uprednostnia trenerov, ktori nie su tak neprijemni. Pozor, neprijemny sa nerovna tvrdy. Taky Bednar patri k najtvrdsim trenerom NHL, napriek tomu si hraci vobec nestazuju na jeho sposoby. Na Tortsa sa stazovalo uz vela hracov a to nikto nemoze popriet. Ak by bolo vsetko v poriadku, tak by tam netrucovalo tolko hracov.
konrad Ignorovať02. 05. 2021 18:55
Vo vrľa veciach máš pravfu, minimálne z určitého pohľadu, ale - veľkohubosť pred kamerami? Zrovna torts neodpovedával na väčšinu otázok novinárov na tému posadenia hráča alebo trestu alebo rovno ukončil tlačovku za čo bol aj trestaný
Panzerschreck Ignorovať02. 05. 2021 11:58
Hm, zaujímavé. To že tento ročník je u Blue Jacket niečo v neporiadku je pravda. Ale robiť s Tortsa hneď nejak´ho dinosaura neviem. Zober si, ako minulú sezónu napriek zdecimovanému tímu hrali ostojne. 3 roky dozadu Jack Adams Award. Mimochodom jeho druhá. Koľko krát ju dostal ten glorifikovaný Babcock? Nie, nemyslím si že Totrs patrí už iba do histórie NHL. Myslím, že má čo stále ponúknuť aj v dnešnej dobe. Ale asi nie v Columbuse. Tam žiaľ doplácajú aj na veľmi pofidérne nákupy, výmeny. Napr. Laine. Bude druhý Hall, rozbíjač kabíny.
Užívateľovi sa páči tento príspevok.
Islas Ignorovať02. 05. 2021 15:58
tortorella a babcock sa spoločne ukázali na svetovom pohári 2016, kým kanadan Mike len potvrdil svoje kvality skúseného lišiak, amík John ukázal na svoju vlastnosť preceniť vlastné schopnosti a podceniť súpera a dal dokopy tím neschopný úspechu a pritom mal toľko nepovšimnutého talentu k dispozícii John potrebuje prestávku a ja by som ocenil návrat Gallanta, Hartleyho a možno druhú šancu Montgomerymu ak sa už dal dokopy
Panzerschreck Ignorovať02. 05. 2021 22:06
Hm, Ok, to, že SP američania hodne pokazili je pravda. A asi aj koučingom, to nepopieram. Každý je omylný a samozrejme aj Torts. Ale zasmial som sa na tom že "kanaďan" Babckock, američan Torts..to akože čo tým chcel básnik povedať? A ten Tvoj starý lišiak vie trénovať tak maximálne generačné talenty, viď svojho času Red Wings..aj keď s Torontom nevedel ani to..
Neexistujúci používateľ 02. 05. 2021 22:12
Mám pocit, že ten tím skladal tým generálnych manažérov na čele s Lombardim (Holmgren, Burke, Johansson), nie Tortorella. A trénovať akékoľvek mužstvo na turnaji je niečo špecifické, nedá sa to ani porovnať s každodennou prácou trénera klubu.
Krátke správy
Najnovšie články
V OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner verejne vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies