Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
«

Komentáre:

Rangers dostali mastnú pokutu, Bučnevič bol suspendovaný + video

Qucoboy Ignorovať07. 05. 2021 07:32
Povedal by som, že týmito dvoma krokmi urobila NHL zo seba pekného šaša. Verejná kritika je na mieste, nesúhlasím, že by bola neoprávnená. Na problém je potrebné poukázať. Parros nie je človekom na svojom mieste, svedčí o tom viacero veľmi diskutabilných vyjadrení/rozhodnutí. Suspendácia Buchnevica na jeden zápas je výsmech do tváre Rangers, keďže Wilson za úder do hlavy ležiaceho hráča dostal 5 000 dolárovú pokutu. Disciplinárka si riadne "natoto" do huby a len ukázala, že nie je odborne zdatná a morálne tiež nie.
mashkin8 Ignorovať07. 05. 2021 08:23
Odborne zdatni nejsu len diskutujuci.Ako niektrori tu tvrdiki ze Wilson pritlacil hokejkou Buchnevica na lad. Atd. Ak mal Wilson dostat za buchnutie do hlavy leziaceho hraca. Tak potom by mal dostat napr. aj Crosby a to dokonca 2x (na Subana ci Konecneho), Marchand a len za posledne dva dni ti najdem dalsie take udere. Ak by urobil Wilaon to co dnes Nurse napriklad ale to co urobili hraci Vegas na Kaprizova tak tu budete kricat ze mal dostat 20 zapasov. A tak to bohuzial je. Take zakroky sa deju skoro kazdy hraci den. Len to neni Wilson tak sa to neriesi.
feromotyka Ignorovať07. 05. 2021 09:29
Chápem, že si zrejme fanúšik WSH, ale fakt nevidíš ten rozdiel? Wilson pred mesiacom či kedy dostal 7 zápasový trest a to mal už x ďalších predtým a potom spraví toto, tak jasné, že sa bude riešiť viac ako nejaký Nurse. Keby to čo Wilson spravil napr. Mantha alebo ja neviem Eller tak tie reakcie budú tiež iné.
mashkin8 Ignorovať07. 05. 2021 09:37
Ano som fanusik Caps. A nemal by som problem ak by aj dostal suspendaciu sice neviem zaco ale bral by som to ako fakt. Skor mi vadia znalci hokeja ktori tvrdia ze buchnevicha prilahol hokejkou na krku atd. A je to dost dvojity meter ked by to urobil napr. teda Mantha a by sa to neriesilo a ked je tam Wilson tak je tu tyzdnove halo co si sam priznal. Za mna bolo horsie to ako Marchand napadol Ellera zo zadu. Problem vidim v to ze ludia si urobia usudok len preto ze je tam napsiane Wilson. Za mna jedine co nemal urobit je chytit Panarina a to len preto ze je o 30kg lahsi a je to Panarin a aj pre to lietal ako handra. To co urobil Palkovi podla mna ani necitil. Smad sa NYR poucia a zozenu nejake tvrdsieho hraca.
feromotyka Ignorovať07. 05. 2021 10:22
Kde som preboha napísal, že by sa to neriešilo resp. by to bolo ok. Písal som, že REAKCIE od ľudí by boli iné. Tak čo tu na mňa zas skúšaš s nejakým Girouxom. Marchand keď niečo spraví, tak tiež je okolo toho týždňové haló. Ty tam fakt nevidíš ten rozdiel? Aj by som ti dal nejaký príklad, ale tie roky na Internete ma naučili, že je to zbytočné. Lebo kombinácia fanúšik poškodeného + nechápanie textu je asi tá najhoršia kombinácia.
mashkin8 Ignorovať07. 05. 2021 11:49
Prepac asi som si zle vysvetlil text. V pohode ak si to myslel tak. Nie ja fakt nemam problem aby dostal suspendaciu ale tu fakt nevidim dovod na 30 zapasov ako niektory tvrdia. Nic viac. Giroux bol len priklad uplne mimo prvy ma napadol. Aj tak si stale myslim ak by to bolo v opacnom garde alebi ine mena tak by tu o suspendacii ani nehovorilo.
mashkin8 Ignorovať07. 05. 2021 09:38
A vlastne si priznal aj to ze ak by to urobil napr Giroux tak je to akoze ok alebo by to nebolo take strasne ano?
konrad Ignorovať07. 05. 2021 08:06
aj tak dobre zrobil, za 1 zapas sa to oplati
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: feo, Dany, sulibander, sodom.
StanleyIII97 Ignorovať07. 05. 2021 10:35
NHL right know ????
Neexistujúci používateľ 07. 05. 2021 14:47
Bez ohľadu na to, čo sa stalo a kto je aký zákerák, čo bolo fér a čo nie, som rád, že sa to stalo. A nech sa toho deje viac. NHL potrebuje takéto situácie, takýchto hráčov, kontroverzných hráčov, tvrdších hráčov (ako nedávno postrehol LukasPN), pretože inak je to poslednú dobu strašná nuda.
LongiSVK Ignorovať07. 05. 2021 15:38
Ja osobne som skôr fanúšik hokeja, nie toho pokusu o MMA čo sme videli. 6 bitiek behom štyroch minút, to už s hokejom nemá nič spoločné, a ak má o to niekto záujem, vyhľadal by som na jej/jeho mieste skôr iný šport ako hokej.
Užívateľovi Jimmike sa páči tento príspevok.
Neexistujúci používateľ 07. 05. 2021 22:13
Netvrdím, že to má byť každý večer. Jasné, bol to extrém. Ide o to, aby sa budovala zdravá rivalita, aby sa zákernosti riešili chlapsky, nie ďalšími zákernosťami. Hokej bol stále tvrdý šport, nie krasokorčuľovanie.
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský už nevyzeral ako Bambi na korčuliach: Toto sú jeho tri sezónne highlighty Hrozí Slovákovi v NHL výmena? Černák sa môže stať obeťou čísel Slovenský juniorský reprezentant siaha v zámorí po veľkom úspechu + videoExpert: Excelentný Pospíšil, Nemec lepší ako Hughes. Tohto Slováka zbožňujem! Maple Leafs zaujali aj veľké mená. S týmito dvoma trénermi sa streliMohli by Canadiens vymeniť celkovú piatu voľbu na drafte? Za čo? Potrebujeme viac zákrokov, povedal tréner Oilers. Koho dnes pošle do brány?NHL začne zverejňovať víťazov trofejí. Tie najprestížnejšie sa odhalia naraz v Las VegasNeprešla testom na drogy: Colorado prichádza o hviezdu, ktorá v play-off žiarila! Obrancov Canucks vyšiel atak na McDavida draho: Jeden dostal pokutu, jeden je suspendovaný! Výrazné výhry: Colorado má nôž na krku, Hurricanes opäť prežili!MS 2024: Slovensko prišlo o trojgólové vedenie. Kelemen rozhodol v predĺžení!Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies