Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komentáre:

Vydýchol si Huberdeau? Po výpovedi Suttera sa vyjadril k svojej situácii

sulinkoo Ignorovať02. 05. 2023 09:07
Hej Huberdeau si určite vydýchol to je pravda. Ale zároveň s tým prichádza na neho tlak, že ak naozaj nepozdvihne svoju produktivitu/hru tak z toho bdue prúser a zlízne si to ešte viac ako túto sezónu.
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: DarroCGY, sodom, Suro.
sodom Ignorovať02. 05. 2023 12:30
Nenávidený Sutter je preč som zvedavý na čo sa budú vyhovárať po ďalšej sezóne. Je škoda, že nepostúpili. Oni mohli Vegas potrápiť ďaleko viac ako Jets.
Užívateľovi DarroCGY sa páči tento príspevok.
DarroCGY Ignorovať02. 05. 2023 14:24
no, presne. Bude zaujímavé sledovať ak chlapec nedosiahne aspoň na 80bodov kto bude na vine teraz. Podľa mňa majú na viac ale dať si takýto kameň na krk pred sezónou podobným vyjadrenim je skôr na škodu ešte nevie kto bude vôbec trénovať.
jozi P Ignorovať02. 05. 2023 19:25
No ak to nebude Mitch Love a ten nezačne zapracovávať do prvého mužstva hráčov farmy tak to bude zlé. Wolf je dva roky najlepší brankár AHL,Phillips jedným z najlepších a naproduktívnejších utočníkov a to nám hrozí že odíde po sezóne preč a zopakujeme aj v jeho prípade chyby ako so Martym StLouisom či Markom Savardom. Aj oni boli menšej postavy a pre Flames neperspektívni.
DarroCGY Ignorovať03. 05. 2023 03:51
Ja verím že keď už je Trelle preč aj Sutter tak bude to pre mladých lepšie... minimálne 5 ľudí je u Wranglers tak že tam nemajú čo robiť a byť dávno v NHL.
mike10 Ignorovať02. 05. 2023 15:53
strasne sa zasmejem ked by to bol eakins
Krátke správy
Najnovšie články
Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies