Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komentáre:

Mali by Canadiens vymeniť celkovú piatu voľbu na drafte za hotovú hviezdu?

Lecavalier Ignorovať11. 05. 2023 08:43
Keby bol manažérom Bergevin, ani by som sa nečudoval, ale Hughes priniesol inú politiku do tímu a pri čítaní komentárov na soc. sieťach som ešte nenarazil na fanúšika, ktorý by menil túto draftovú voľbu, navyše v tak silnom ročníku by sa museli v manažmente Canadiens úplne pomiasť.
Užívateľovi Islas sa páči tento príspevok.
mike24 Ignorovať11. 05. 2023 09:04
Keby sa tej voľby vzdali bola by to veľká hlúposť. Ak by išlo o voľbu 15. miesta+, vtedy má logiku voľbu meniť, tam už sú rapídne nižšie šance, že nájdu vplyvného hráča alebo aspoň hráča NHL na dlhšie obdobie, ale majú k dispozícii aj 1.kolo Floridy, a s tým by som už špekuloval.
FanusikH Ignorovať11. 05. 2023 09:12
Veľmi pochybujem, že to urobia. Určite nie. Fanúšikovia už majú svojich čo si najviac prajú v tejto voľbe - najviac sa opakovali mená ako Smith, Mitchkov, Benson či Carlson. Inak to neustále podceňovanie Slafkovského nechápem. Je to ich draftová jednotka no z tímu, ktorému fandia. Ja dúfam a verím, že on sa ešte ukáže.
Jake Ignorovať11. 05. 2023 10:25
Inak povedané - center, ktorého vedia vybrať s top5 pickom práve v tomto drafte bude zrejme lepší, než Shane Wright
Tento príspevok sa páči 5 užívateľom: MarosNHL, kelt, Islas, Senator18, Kolotoč.
FanusikH Ignorovať11. 05. 2023 12:31
Ja tomu rozumiem, ale oni boli v drafte minulý rok to je pre mňa sprostosť to porovnávať, že keby idú tento rok tak nebudú ani v top 10. Čas ukáže a aby sme ešte neboli prekvapený. Každý rok je iný a každý hráč je iný.
Islas Ignorovať11. 05. 2023 14:49
koho teraz mysliš? dosť komplikovane píšeš, treba to lúskať po tebe ako popoluškine orechy
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Jose Jalapeno, peto10.
FanusikH Ignorovať11. 05. 2023 16:32
Narazam na to porovnanie že keby Slafkovsky, Wright alebo neviem kto išli tento rok neboli by ani v prvej 10. A? Už sú draftovani tak to je vôbec zbytočne riešiť.
Islas Ignorovať11. 05. 2023 16:57
tak to absolutne nemožeme porovnávať ukážkový je napríklad náš Honzek , na MSJ20 mohol zažiariť ale zranenie ho vyradilo na MS18 teraz čo boli hoci ešte nebol draftovaný už nesplnal vekovu hranicu a tak nemohol hrať a ver že by mal paradne statistiky Slafko ale aj Wright už hrali teraz inú ligu oproti chlapcom ktorí idu teraz na draft
Nathan Ignorovať11. 05. 2023 12:50
Sice je to nerealne, ale oni by sa mali hlavne prestat zameriavat na to, ze cely team vystavaju co najviac na frankofonnoch..od GM, cez trenera, cely staff, az ku kazdemu volnemu hracovi, co vie kecat francuzsky. Extremne si znizuju moznosti volby na kazdu z tych pozicii, ked tam chcu mat co najviac ludi z tej oblasti. Ale tak vieme ako to je..
Lecavalier Ignorovať11. 05. 2023 12:58
Však tá zmena kultúry v tíme už nastáva, dôkazom je Suzuki ako kapitán a Slafkovský ako jednotka, všetky tie špekulácie okolo Lafreniera, Duboisa etc., vychádzajú len ako novinárske senzácie, veď Montreal predsa musí mať najväčšie "kanadsko-francúzske" hviezdy v tíme, ale posledné 2 roky už naznačujú, že takýmto krokom je koniec a tím sa buduje bez ohľadu na národnosť či jazyk.
Islas Ignorovať11. 05. 2023 13:52
tak počkať Dubois sa mal sám vyjadrovať, že by rád hral za Canadiens a keby tomu nebolo, s Jets už dávno podpíše dlhodobejší kontrakt
Lecavalier Ignorovať11. 05. 2023 15:15
Hej vyjadruje sa a z toho dôvodu je spájaný s takými špekuláciami ako, že či je Montreal ochotný sa kvôli nemu vzdať svojho výberu .. https://montrealgazette.com/sports/hockey/nhl/hockey-inside-out/what-the-puck-should-the-canadiens-trade-5th-pick-for-pierre-luc-dubois .. znamená to však, že tieto rumours vychádzajú zo šatne Canadiens? Pochybujem, keď ho budú chcieť tak o rok môže prísť zadarmo a nemusia sa zbavovať pickov či prospectov. Mojim názorom je, že keby tam sedel na manažérskej pozícií Bergevin, tak takýto trejd je na spadnutie, no aktuálne vedenie mi príde už oveľa rozumnejšie a nezakladá si na lokálnej natúre.
Islas Ignorovať11. 05. 2023 15:33
ešte raz Pierre sa sám vyjadril, že je jeho snom hrať za Canadiens preto vznikli následne špekulácie, dokonca podľa jednej už mal byť na spadnutie trejd Dach za Duboisa lenže Dubois je obmedzeným agentom a predlži s Jets maximálne ešte o jednu sezonu a buduce leto ako volný hráč možno skončí v Montreale v súčasnej situácii Canadiens nie je ich GM pod žiadnym tlakom - akurát ak niečo rozumné porieši s Priceho platom
Krátke správy
Najnovšie články
NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies