Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Komentáre:

Syn bývalého Čecha z NHL sa pri debute pokúsil o hit. Teraz bude absentovať + video

Lemieux Ignorovať26. 10. 2023 06:55
1 - Zas a znova ta ista muzika, zranenia u brankárov u nás! WTF really? uz 3-4 roky stale to isté. (mimochodom DeSmith u Canucks je dosť dobrej forme, že by problem bol u nas?) 2 - Radim Zohorna na farmu? TOto už Sully robí naschvál? Jeho prvý zápas(proti Blues) bol si myslim dosť dobrý, konečne sa dalo vidieť že máme 3.lajnu. Napadanie, pri mantineloch a aj do obrany chodil. Posledný zápas proti Stars, tiež Radim a Drew zle nehrali a v noci čítam správu že Radim na farmu a Andonovski do NHL? Čo sa tu deje? Najslabší hráči su nedotknutelný? - Carter Nieto Acciari Absolutne túto trojicu nevidieť a necitiť na lade a my posielame na farmu Zohornu, ktory troška života zobral do tej hry v 3.formacii. Absolutne neočakavam od 4. formácii golové hody alebo nech maju 20 bodov za sezonu, ale to čo tam hraju momentalne je bieda. Boli časy ked vo 4 formácii hral Adams ktorý sice nebodoval často ale jeho hral bola nastavena nato aby tímu pomohlo.
Užívateľovi colorado68 sa páči tento príspevok.
mike24 Ignorovať26. 10. 2023 08:02
V prípade Zohornu a Andonovskiho ide len o papierovú záležitosť na získanie väčšej rezervy v strope. Zohorna ostáva, zatiaľ.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Lemieux, colorado68.
Lemieux Ignorovať26. 10. 2023 09:32
Yop dobre hovoríš, manipulacia s felxibilitou s plat.stropom. Radim bez obav mohol byt prideleny na celared waiver, lebo min.mesiac zrušil vynimku. tak zrejme vecer už bude naspať s tímom v NHL.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies