Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Komentáre:

Dubas počas trápenia o trénerovi: Máme veľké šťastie, že ho máme

mike24 Ignorovať12. 12. 2023 08:18
Éra Mika Sullivana sa zďaleka nekončí, len zmluvu do roč. 26/27. Má priazeň celého vedenia, majiteľov, hráčov, ten je v tíme absolútne zabetónovaný. Dubas je zjavne pripravený čakať až do bodu, keď už sa nebude dať robiť nič iné, než začať predávať.
Užívateľovi bene sa páči tento príspevok.
mysterio Ignorovať12. 12. 2023 08:35
problem Dubasa je, ze je vzdy spokojny so vsetkym a vsetkymi, aj ked si to znacne vyzaduje zmenu
Užívateľovi bene sa páči tento príspevok.
mike24 Ignorovať12. 12. 2023 10:51
Môže byť. Akože mne to nejako extra neprekáža, ja už neverím, že Pittsburgh je schopný niečo dokázať. Keby chcel silou mocou obetovať budúcnosť to by bol pre mňa skutočný problém. Ale očakával som od neho viac akcie vo výmenách alebo aspoň kozmetické zmeny. Skúsiť získať hráčov ktorí žiadajú výmenu, potrebujú zmenu prostredia a tak. Napr. v Torente nezmyselne podpísal Ritchieho a potom to hasil a teraz proste nič.
Užívateľovi bene sa páči tento príspevok.
BiBo Ignorovať12. 12. 2023 12:12
Nemám síce príliš veľký prehľad o Pens ale v posledných rokoch sa na niekoho vždy musí hodiť vina. Najprv to bol Hextall, ktorý treba uznať, že tím absolútne nikam neposunul a mám pocit, že minul aj dosť veľa vysokých draft picks na to, aby pritiahol hráčov, ktorý tam už ani nie sú. Nepríde mi moc férové hodiť vinu na Sullivana. V mojich očiach ide o stálicu, o rešpektovaného trénera s úspechmi. Je zaujímavé, že málokto sa pozrie na skladbu tímu. Takmer celý tím je prestarnutý. Základom je trio, ktoré spolu ťaha cez 17 sezón a doplnené o hráčov 30+. Žiaden mladý skvelý talent, ktorý by stál za zmienku. Dubas je na pozícii nový aby zo dňa na deň spravil niečo s tým. Ale v tomto prípade mu dávam za pravdu. Do Sullivana by som sa asi nepúšťal.
mike24 Ignorovať12. 12. 2023 12:49
Niektorí si myslia, že vyhodenie trénera je receptom na všetko (podľa mňa zďaleka nie). Ale realita je, že v tíme je už 8r. Poháre vyhral počas svojich prvých dvoch sezón, a potom sa už nepozrel ani za prvé kolo play-off. No lenže jadro zostarlo, talent žiaden, hĺbka nikde. Neverím, že keby len vymenia trénera ako Edmonton zrazu sa rozbehnú.
Užívateľovi bene sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies