Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komentáre:

Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom?

FanusikH Ignorovať27. 04. 2024 08:46
Priznám sa, že už nerozumiem tomuto humbuku okolo nich dvoch. Odkedy sa Ramsay vyjadril tak každý deň články a teraz už aj vyjadrenia. Už je to prehnane a zbytočne tlaky na reprezentáciu. Nepoviem keby vynechali dajme tomu Cehlárika alebo Nemca že sa ľudia rozčuľujú a aj médiá. Mešár hral na nejakom repre turnaji a Dvorský ešte v mužskej repre nehral. Takisto tie komentáre ľudí pod tými článkami ved niektorí ani nevedia kde hrajú a pletú tie ligy. Napísať napríklad že Kanada takýchto ako Dvorský zoberie 5. No určite neuvidíme v tíme Kanady 5 osemnásťročných maximálne tak Bedarda. Však USA má už teraz na súpiske 15 hráčov NHL. Dvorský a Mešár sú obrovské talenty nášho hokeja a sú spolu s ďalšími ako Slafko, Nemec či Sýkora budúcnosť našej repre. A nemyslím si, že oni dvaja zanevru na repre. Treba prosto veriť nášmu RT a fandiť chalanom na MS. Bude to ťažké ale nie nemožné a ja im verím.
Tento príspevok sa páči 9 užívateľom: Slovfan, *Erik*, Dany, sejten, Jake, BlackAngel, Islas, BeerBoy88, MarosNHL.
Janci Ignorovať27. 04. 2024 09:10
Náš realizačný tím to nevie , proste nevie , zahrali by mladí lepšie ako Tí včera v Trenčíne - osobne som to videl na vlastné oči tú nemohúcnosť v útoku a chalanov čo majú v kanadskej juniorke bod a niečo na zápas nechajú doma . Pod Pardavým Trenčín ani Bratislava v lige presilovky nevedeli ani včera presilovky nič moc keď ich má Pardavý na starosti . Takto sme sa oslabili , vlastní realizačný tím oslabuje reprezentáciu či už bez hráčov z KHL (Gernát , Čajkovský - iné tímy hráčov že hrajú v KHL neriešia iba my ) nikde není danné že Fehy a Drago prídu , tak aj talentmi do útoku sa oslabíme bo máme strelcov a kreativných útočníkov včera som videl .
Tento príspevok sa nepáči 2 užívateľom: DiPietro, prasjanko.
ZACHI.m Ignorovať27. 04. 2024 09:18
"iné tímy hráčov že hrajú v KHL neriešia iba my" - čistá demagógia
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: Drck, Mittet, prasjanko.
Mittet Ignorovať28. 04. 2024 02:36
Mna by len zaujimalo, ze vsetci co tolko tocia o tych hracoch z Khl ci vedia kto tam hra vobec,lebo stale dookola nezobrali ich, a ked si odmyslim brankarov, tak kto tam tak chyba? Liska al Gernat? Viac ma mrzi Mesar ale je mi jasne ze do 3-4 utoku jeho davat nema zmysel..
ardzun Ignorovať27. 04. 2024 10:25
Treba si všímať realitu. Ani česi ci svedi či fini neberu nikoho z KHL
Užívateľovi prasjanko sa páči tento príspevok.
Janci Ignorovať27. 04. 2024 10:45
Berú cze,swe,fin z NHL 7-15 hráčov lebo môžu a majú lepšiu základňu hráčov ako my ,Nám by to vela pomohlo zobrať aj kvalitných hráčov z KHL , hold ich rozhodnutie , keď si do toho od sponzorov a ludí okolo nechajú Naši kecať tak to aj tak dopadne .
Tento príspevok sa nepáči 2 užívateľom: Michal_EL, prasjanko.
Dany Ignorovať27. 04. 2024 13:18
Neviem co tu tolko o tom tocis, akoby nas hraci ako Liska, Cajkovsky a podobne mali vytrhnut z priemeru a vyhrat nam zlato. Tak sa rozhodlo a hotovo, treba to vziat na vedomie a uz tolko o tom netarat. Treba si brat priklady z krajin ako Finsko, Svedsko a nie z krajin ako Bielorusko, Cina ci Podnestersko
Tento príspevok sa páči 8 užívateľom: ZACHI.m, detoan, Islas, Dasty10, Spakytko, mado, Michal_EL, Mittet.
Islas Ignorovať27. 04. 2024 17:56
jedine co mrzí tak možno Huska a Rybar, inak ostatní ako píšeš sú nahraditeľní
Užívateľovi Dany sa páči tento príspevok.
BeerBoy88 Ignorovať27. 04. 2024 18:13
Gernat a Jaroš ak je fit by určite pomohli tiež veľmi, v každom prípade treba fandiť tým chalanom ktorý dostali šancu
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Islas, Dany.
Janci Ignorovať29. 04. 2024 08:28
Ako tu už chlapi zmienili Huska,Rybár , Gernát ,Jaroš ja bych bral aj Čajkovského by dosť pomohli spraviť lepší výsledok , aj si im dal za pravdu lajčíkom , že by boli hráči z KHL prínosom , na ďalšiu stranu si máme brať príklad od severanov , lenže my nemáme takú základňu ako severania a každý kvalitný hráč sa Nám hodí ,aby sme spravili na MS čo najlepší výsledok . Veď berme z ligy našej hráčov ako Fin či Swe a zistíme že v Našej lige hrajú prim zahraničný hráči a Slovákov davajú na druhú kolaj , niesú potom taký vyhratí a ani tolko na očiach a preto z našej ligy ak by tam zobrali hráčov by sme boli posledný v lepšiom prípade predposledný bo naša kvalita ligy je niekde inde ako Fínska či Švédská liga .
ZACHI.m Ignorovať27. 04. 2024 13:25
Fíni mali naposledy viac než 10 hráčov z NHL na MS v roku 2008. Vôbec nemávajú toľko hráčov, aj zlato vyhrali v podstate s európskym výberom
Užívateľovi Michal_EL sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies