Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Toronto zapísalo centra na waiver listinuTím Toronto Maple Leafs zapísal v utorok na waiver listinu nechránených hráčov centra Kalleho Kossilu s cieľom poslať ho do záložného tímu Toronto Marlies z AHL. Kossila pre nešpecifikované zranenie v tejto sezóne ešte nehral. S Torontom sa dohodol na zmluve v lete po pôsobení v organizácii Anaheimu. Za Ducks odohral 19 duelov so ziskom dvoch gólov a jednej asistencie. Väčšinu času trávil v AHL.

28. 03.

FlamesObranca Jay Bouwmeester z Calgary odohral v noci 417. duel v rade. Je to najdlhšia séria medzi aktívnymi hráčmi Národnej hokejovej ligy.
CanadiensÚtočník Glen Metropolit z Montrealu nedohral nočný zápas proti New Jersey Devils. Dôvodom je zranenie hornej časti tela.

26. 03.

Blue JacketsBlue Jackets budú mať v nasledujúcej sezóne farmársky tím v Springfielde (AHL). S Falcons podpísali jednoročný kontrakt. Predchádzajúcich desať rokov spolupracovali s tímom Syracuce Crunch (AHL).
LightningObranca David Hale odohral päť striedaní pred tým, než opustil zápas proti Bostonu s nešpecifikovaným zranením. Obranca Steve Downie odohral pre nešpecifikované zranenie iba jedno striedanie v tretej tretine.
RangersKrídelník Ryan Callahan odkrivkal počas druhej tretiny štvrtkového zápasu proti Devils na striedačku po tom, čo sa mu zhoršil stav ľavej nohy, ktorú si poranil v nedeľu proti Bruins. Neskôr nastúpil na krátke striedanie a potom už do zápasu nezasiahol.
StarsObranca Krystofer Barch utrpel reznú ranu na zadnej časti jeho nohy. Tréner Marc Crawford si nebol istý závažnosťou zranenia. Barch v zápase odohral štyri minúty a stihol sa aj pobiť.
ThrashersNajstarší hráč NHL, 48-ročný obranca Chris Chelios, odohral vo štvrtkovom zápase proti Torontu deväť minút po tom, čo vynechal predchádzajúcich päť zápasov, ktoré sledoval len z tribúny.
BluesÚtočník Keith Tkachuk (dolná časť tela) a obranca Roman Polák (horná časť tela) sa vrátili do základnej zostavy Blues. Polák vynechal predchádzajúce dva zápasy, Tkachuk jeden.
HurricanesHurricanes povolali z AHL do prvého tímu 21-ročného obrancu Draysona Bowmana, ktorý v NHL zatiaľ odohral len jeden zápas – 16. januára proti Atlante.

25. 03.

Red WingsRed Wings plánujú spustiť predaj vstupeniek na play-off už v sobotu. Ešte pritom nemajú zabezpečenú účasť vo vyraďovacej časti sezóny. Momentálne sú na ôsmom mieste so štvorbodovým náskokom.
DucksJoffrey Lupul, ktorého trápili bolesti chrbta, vynechá už oficiálne zvyšok aktuálnej sezóny. Lupul už s tímom trénuje, no jediná šanca, že by sa vrátil do zostavy je v prípade, ak Ducks postúpia do play-off.
PenguinsJevgenij Malkin vynechal pre zranenú nohu stredajší tréning a nenastúpil ani do stretnutia proti Washingtonu. Vynechal tak štvrtý zápas z posledných piatich. V zápase chýbal aj chorý Sergej Gončar.
CapitalsCenter Brooks Laich vynechal prvý zápas od februára 2007 po tom, čo bol počas utorkového tréningu trafený pukom do oka. Ukončil tak svoju sériu zápasov bez prestávky na čísle 257.
SabresPravý krídelník Patrick Kaleta vynechal poslednú tretinu stredajšieho zápasu proti Montrealu, pretože ho trápili bolesti v oblasti krku. Druhú polovicu prvej tretiny vynechal Tim Connolly, ktorého trafil do tváre puk.
IslandersObranca Dustin Kohn sa zranil počas tretej tretiny a do zápasu už nezasiahol. V akcii odohral päť minút a zaznamenal jeden mínusový bod. 23-ročný Kanaďan odohral v tejto sezóne za Islanders 21 duelov.

24. 03.

BlackhawksObranca Brent Seabrook sa vrátil do základnej zostavy Blackhawks po tom, čo pre otras mozgu vynechal dve stretnutia. V dueli proti Phoenixu odohral takmer 23 minút a zaznamenal plusový bod.
BruinsČeský stredný útočník Vladimír Sobotka nedohral nočné stretnutie proti Atlante, ktoré opustil počas prvej tretiny s nešpecifikovaným zranením. V zápase stihol odohrať 51 sekúnd.
WildObranca Clayton Stoner je pravdepodobne mimo hry do konca prebiehajúcej sezóny. Stoner nehral od 5. januára, kedy podstúpil operáciu zranených slabín. V sezóne odohral osem zápasov.
Maple LeafsÚtočník Luca Caputi sa vrátil do základnej zostavy Toronta po tom, čo vynechal sobotný zápas pre chorobu. V stretnutí proti Floride odohral 13 minút a zaznamenal mínusový bod.
SharksÚtočník Jed Ortmeyer sa vrátil do základnej zostavy Sharks po tom, čo vynechal tri zápasy pre zranenie v dolnej časti tela. V zápase proti Minnesote odohral takmer päť minút.
DevilsDvojica obrancov Devils odohrala svoje jubilejné zápasy. Brycu Salvador odohral svoj 600. duel v NHL, kým Andy Greene nastúpil na 200. stretnutie v najprestížnejšej hokejovej lige na svete.

23. 03.

FlamesCenter Daymond Langkow priletel v pondelok späť do Calgary, deň po tom, čo opustil zápas proti Minnesote na nosidlách. Tridsaťtriročný útočník strávil nedeľnú noc v nemocnici v St. Paul.
PredatorsSkúsený útočník Jason Arnott (hlava) nehral v nedeľu proti St. Louis, ale očakáva sa, že sa do akcie vráti už v utorkovom stretnutí proti Dallasu. Arnott v pondelok s tímom absolvoval celý tréning.
RangersÚtočník Sean Avery vynechal pondelkový tréning Rangers. Dôvodom absencie bolo zranenie dolnej časti tela, ktorému nezabránilo v štarte v nedeľnom zápase. Avery by nemal vynechať stredajší zápas proti Islanders.
SenatorsČeský obranca Filip Kuba vynechal pondelkový zápas Ottawy proti Montrealu, pretože ho trápi zranenie v dolnej časti tela, ktoré si zrejme obnovil vo štvrtkovom zápase.

22. 03.

CanadiensSlovenský brankár Jaroslav Halák nastúpi do brány Montrealu aj v dnešnom stretnutí proti Ottawe. Bude to preňho ôsmy zápas v rade.
DucksCenter Nick Bonino podpísal s Ducks dvojročný nováčikovský kontrakt. Bonino práve ukončil svoju sezónu v NCAA, kde hráva za tím Bostonskej univerzity.
SharksObranca Marc-Edouard Vlasic sa vrátil do základnej zostavy Sharks po tom, čo vynechal 17 zápasov pre zranenie v dolnej časti tela. V zápase proti Edmontonu odohral takmer 21 minút a zaznamenal dva mínusové body.
WildObranca brent Burns sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal šesť zápasov pre zranenie bedra. V zápase proti Calgary zaznamenal jednu asistenciu. Do akcie sa vrátil aj Greg Zanon, ktorý vynechal jeden zápas pre zlomný členok.
PanthersStredný útočník Gregory Campbell nezasiahol do nedeľného derby zápasu proti Tampe Bay, pretože ho sužuje narazená noha. V tejto sezóne odohral 60 zápasov, v ktorých zaznamenal 17 bodov.

|< <   382 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Mohlo by sa Colorado definitívne rozlúčiť s ruskou hviezdou? Ruský obranca si rypol do NHL: Chráni si svoju „investíciu“ Dopláca Slafkovský na spoluhráčov? Nie sú Caufield ani Suzuki, znie zo zámoria Je to tam: Slovenský reprezentant oslavuje po veľkej dráme! Tvrdý, pozoruhodný a s väčším potenciálom? Pospíšil zaujal v zámorí aj ako centerNHL oznámila prvého víťaza trofeje: Je ním kapitán Rangers! Edmonton urobil veľké zmeny, dotkli sa aj superhviezd! Wild končia zmluvu s ruským útočníkomTampa Bay podpísala zmluvu s mladým produktívnym Fínom Aréna v Edmontone v závere stíchla, potom burácala! Bruins stále žijú Slafkovský už nevyzeral ako Bambi na korčuliach: Toto sú jeho tri sezónne highlighty Hrozí Slovákovi v NHL výmena? Černák sa môže stať obeťou čísel Slovenský juniorský reprezentant siaha v zámorí po veľkom úspechu + videoExpert: Excelentný Pospíšil, Nemec lepší ako Hughes. Tohto Slováka zbožňujem! Maple Leafs zaujali aj veľké mená. S týmito dvoma trénermi sa streliMohli by Canadiens vymeniť celkovú piatu voľbu na drafte? Za čo? Potrebujeme viac zákrokov, povedal tréner Oilers. Koho dnes pošle do brány?NHL začne zverejňovať víťazov trofejí. Tie najprestížnejšie sa odhalia naraz v Las VegasNeprešla testom na drogy: Colorado prichádza o hviezdu, ktorá v play-off žiarila! Obrancov Canucks vyšiel atak na McDavida draho: Jeden dostal pokutu, jeden je suspendovaný! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies