Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Eakin bude chýbať Vegas týždneHlavný tréner Vegas Gerard Gallant v nedeľu povedal, že útočník Cody Eakin bude pauzovať neurčitú dobu, pričom jeho stav sa bude monitorovať na týždennej báze. Eakin utrpel v piatkovom zápase proti Arizone zranenie hornej časti tela, keď Brad Richardson zasiahol rukou do hlavy.  

18. 03.

DevilsObranca Paul Martin sa v stredajšom zápase proti Pittsburgu vrátil do akcie po tom, čo od 24. októbra nehral pre zlomené predlaktie. V stretnutí odohral 18 minút a strelil jeden gól.
AvalancheObranca Ryan Wilson opustil počas prvej tretiny zápas proti Calgary, pretože utrpel zranenie hlavy. Do akcie sa už nevrátil. Jeho spoluhráč Peter Mueller prvýkrát od výmeny nebodoval. V siedmich zápasoch zaznamenal 11 bodov.
WildBrankár Niklas Backstrom, ktorý mal problémy so slabinami, v utorok po prvýkrát trénoval s tímom a dúfa, že sa vráti do základnej zostavy Wild už počas víkendu.
PanthersKrídelník Nathan Horton, ktorý mal zranenú nohu, začal opäť korčuľoval a mohol by sa vrátiť do akcie už počas tohto týždňa. Panthers sú na 13. mieste v konferencii a nie je dôvod, aby sa jeho návrat uponáhľal.

17. 03.

BlackhawksObranca Brian Campbell, ktorý si zlomil kľúčnu kosť a rebro po známom zákroku Alexandra Ovečkina, bude Blackhawks chýbať 7-8 týždňov. V tejto sezóne by si tak ešte mohol zahrať.
DucksÚtočník Teemu Selanne, ktorý mal zranené rameno, v utorok trénoval spolu s tímom a vyzerá to tak, že by sa mohol vrátiť do akcie už v stredajšom zápase proti Chicagu.
BruinsPatrice Bergeron opustil predčasne utorkový zápas pre zranenie, ktoré utrpel na konci tretej tretiny, keď ho trafil do nohy puk. Tréner Claude Julien povedal, že zranenie nie je vážne.
StarsObranca Nicklas Grossman, ktorý mal zranený chrbát, sa po štyroch vynechaných zápasov vrátil do základnej zostavy Stars. V stretnutí proti San Jose odohral 20 minút a zaznamenal jednu asistenciu.
SenatorsCenter Mike Fisher sa zúčastnil časti predzápasového rozkorčuľovania, no do zápasu proti Torontu nenastúpil, pretože ho trápi zranenie v hornej časti tela. V zápase chýbal aj Shean Donovan, ktorý nedostal dôveru trénera.

16. 03.

StarsSkúsený útočník a hrajúca legenda NHL, Mike Modano, vypadol pre operáciu slepého čreva na neurčitú dobu zo zostavy Dallasu Stars. Modano odohral v aktuálnej sezóne 54 zápasov Stars a nazbieral 26 bodov za trinásť gólov a rovnaký počet asistencií.
SenatorsÚtočník Nick Foligno sa zúčastnil pondelňajšieho tréningu Ottawy Senators a mohol by hrať už v utorňajšom stretnutí proti Torontu. Foligno nehral od 31. januára, kedy si v zápase proti Montrealu zlomil nohu.
CanadiensObranca Marc-Andre Bergeron by sa mohol počas budúceho týždňa vrátiť do zostavy Montrealu Canadiens. Bergeron pauzuje už dvanásť zápasov, ktoré vynechal pre zranenie dolnej časti tela.
SabresDrew Stafford z Buffala Sabres, ktorý vynechal pre zranenie slabín štyri stretnutia, by sa do základnej zostavy „šablí“ mohol vrátiť už v aktuálnom týždni. V prebiehajúcej sezóne zatiaľ nastúpil v 59 dueloch – 28 bodov (13+15).
PenguinsJevgenij Malkin, ktorý v nedeľu nedohral pre poranenie nohy zápas proti Tampe Bay, absolvoval v pondelok röntgenové vyšetrenie, ktoré neodhalilo žiadne vážnejšie problémy. Je vedený ako day-to-day.
CanadiensTomáš Plekanec, opora Montrealu Canadiens, opustil pondelňajší tréning jeho zamestnávateľa. Dôvodom je neznáme zranenie a zatiaľ nie je známe, či sa predstaví v utorňajšom stretnutí proti NY Rangers.

15. 03.

DucksTeemu Selanne stratil v tretej tretine stabilitu a narazil hlavou a ramenom do mantinelu. Do šatne odišiel sám, no do zápasu sa už nevrátil. Duel pre problémy s členkom nedohral ani Ryan Getzlaf.
PenguinsCenter Jevgenij Malkin utrpel počas posledných minút druhej tretiny zápasu proti Tampe Bay nešpecifikované zranenie a do stretnutia sa už nevrátil. V pondelok ho čaká vyšetrenie.
AvalancheCenter Stephane Yelle a krídelník Cody McCloud utrpeli počas prvej tretiny nedeľného zápasu proti Dallasu zranenia nôh a do akcie sa už nevrátili. Závažnosť zranení bude známa v pondelok.
ThrashersObranca Thrashers Zach Bogosian, ktorý utrpel v piatkovom zápase proti NY Rangers zranenie ruky, vynechal v nedeľu proti Phoenixu svoj prvý zápas v tejto sezóne.
IslandersDo prvého tímu Islanders bol z Bridgeportu (AHL) povolaný pred nedeľným zápasom krídelník Mike Martin, ktorý v základnej zostave nahradil Jeffa Tambelliniho, ktorý vynechal duel proti Torontu pre zranenie slabín.

14. 03.

CanucksObranca Kevin Bieksa sa po 25 vynechaných zápasoch vrátil do zostavy tímu Vancouver Canucks. Bieksa pauzoval od začiatku januára pre hlbokú reznú ranu nad jeho ľavým členkom.
HurricanesÚtočník Brandon Sutter z Caroliny Hurricanes nehral v nočnom zápase proti Phoenixu Coyotes. Dôvodom bolo zranenie dolnej časti tela. Sutter odohral v aktuálnom ročníku 58 stretnutí so ziskom 33 bodov (17+16).

13. 03.

DucksSkúsený útočník Teemu Selänne sa po jednozápasovej pauze (chrípka) vrátil v zápase medzi Anaheimom a Nashvillom do zostavy Ducks. Na ľade strávil 17 minút a 31 sekúnd.
KingsÚtočník Justin Williams sa po vyše dvoch mesiacoch vrátil do zostavy LA Kings. Williams nehral pre zlomeninu nohy, ktorú utrpel na konci minulého kalendárneho roka.
Blue JacketsRick Nash sa nepredstaví pre zranenie dolnej časti tela v sobotňajšom dueli medzi jeho Columbusom a tímom St. Louis Blues.

12. 03.

KingsBrankár Jonathan Quick vynechá piatkový zápas v Dallase, pretože sa vrátil domov, kde bude pri pôrode svojho prvého dieťaťa. Kings do prvého tímu povolali Jonathana Berniera z Manchesteru (AHL).
OilersObranca Ryan Whitney v strede tretej tretiny predčasne opustil zápas proti Montrealu, pretože v ňom utrpel zranenie nohy. Do akcie sa už nezapojil. V stretnutí odohral necelých 19 minút.
WildÚtočník Guillaume Latendesse bol nechtiac trafený hokejkou Briana Rafalskiho do krku a z ľadu mu museli pomôcť spoluhráči. Z preventívnych dôvodov bol prevezený do nemocnice.
PredatorsObranca Shea Weber sa vrátil do základnej zostavy Predators v stretnutí proti San Jose po tom, čo vynechal dva zápasy pre zranenie v hornej časti tela.
SharksÚtočník Scott Nichol, ktorý si pred týždňom v zápase proti Montrealu zranil rameno, sa vrátil do základnej zostavy Sharks v stretnutí proti Nashvillu, jeho bývalému tímu.

|< <   383 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies