Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Slovenská nádej Wild zažiarila 2. hetrikom v sezóneSlovenský útočník Servác Petrovský, ktorého draftovala v tomto roku Minnesota zo 185. miesta, zažil v stredu vydarený zápas, keď strelil svoj druhý hetrik v sezóne, aby pomohol Owen Sound k výhre 6:3 nad Windsorom. Pečatil ju gólom do prázdnej brány, ktorý bol už jeho 9. v aktuálnej sezóne. V nej má na konte už 21 bodov v 19 stretnutiach. Prvý hetrik vsietil 13. novembra. Medzitým v dvoch dueloch nebodoval. Sumár celej noci z pohľadu slovenských mladíkov v CHL a USHL nájdete na SlovakKHL.sk: Petrovský strelil hetrik, Moško prvou hviezdou zápasu + video


02. 03.

RangersSlovenský útočník Marián Gáborík vynechá nočný zápas tímu New York Rangers, ktorý nastúpi proti hráčom Ottawy Senators. Gáborík hral na ZOH 2010 sedem zápasov, v ktorých strelil štyri góly a na jeden prihral.
CanadiensSlovenský brankára Jaroslav Halák nenastúpi v utorkovom stretnutí proti Bostonu po tom, čo na olympiáde odchytal všetkých sedem zápasov slovenskej reprezentácie.
FlyersFlyers umiestnili na listinu dlhodobo zranených hráčov brankára Raya Emeryho, ktoré trápi zranenie v bedrovej oblasti. Tím tiež v pondelok umiestnil útočníka Rileyho Coteho na waiver listinu.
BluesBlues povolali z farmárskej súťaže AHL skúseného útočníka Dereka Armstronga, ktorý v 30 zápasoch v drese Peorie nastrieľal 22 gólov. V NHL odohral spolu 471 zápasov, v ktorých strelil 221 gólov.
IslandersBrankár Rick Dipietro má na kolene opuchlinu a tímu bude chýbať neurčitú dobu. Tím povedal, že je to len z preventívnych dôvodov a jeho pondelkové testy dopadli dobre.
AvalancheCenter Matt Hendricks bol aktivovaný z listiny zranených hráčov a proti Detoritu odohral prvý duel po 12 vynechaných pre zranenie členku. Zaznamenal v ňom asistenciu. Milan Hejduk doňho nenastúpil, pretože sa zobudil s boľavým chrbtom.
PanthersNáhradník Scott Clemmensen bude v utorkovom stretnutí proti Atlante v bráne, pretože tím chce dať voľno Tomášovi Vokounovi, ktorý odchytal posledných 21 zápasov pred tým, než chytal za Českú republiku na olympiáde.
CanucksČerstvý olympijský víťaz Roberto Luongo nenastúpi v bráne v utorkovom stretnutí proti Columbusu. Po dni voľna potom nastúpi do stredajšieho zápasu proti Detroitu.
CanadiensObranca Andrej Markov, ktorý mal zranený spodný chrbát, by mal nastúpiť v utorkovom stretnutí proti Bostonu po tom, čo reprezentoval Rusko na olympijských hrách.

01. 03.

AvalancheČeský útočník Milan Hejduk, ktorý mal zranené koleno, by sa mal vrátiť v dnešnom stretnutí proti Detroitu do akcie. V zostave Avalanche by mal nahradiť Brandona Yipa.
SenatorsNick Foligno, ktorý mal zlomenú nohu, by sa mohol vrátiť do akcie do dvoch týždňov. Pozitívnou správou pre fanúšikov Senators bola jeho účasť na nedeľnom tréningu, na ktorom absolvoval ľahšie korčuľovanie.

27. 02.

ThrashersRuský útočník Vyacheslav Kozlov požiadal vedenie Thrashers o výmenu a je ochotný vzdať sa klauzuly, ktorá tímu zakázuje jeho výmenu. Jeho krok nie je prekvapením, pretože v posledných dvoch mesiacoch si veľa nezahral.
BluesSkúsený útočník Keith Tkachuk vynechá zhruba desať dní po tom, čo v piatok absolvoval operáciu malíčka. Do zostavy Blues by sa mohol vrátiť 6. marca proti Coloradu alebo 11. marca proti Islanders.
FlyersBrankár Ray Emery, ktorý má zranené bedro, vo štvrtok netrénoval a tréner Peter Laviolette nekomentoval jeho stav, čo nemusí byť dobrou správou. Pravdepodobne sa po olympijskej prestávke ešte do akcie nevráti.

26. 02.

Red WingsÚtočník Tomas Holmstrom, ktorý tímu chýbal pre zranené koleno, sa v stredu zúčastnil tréningu Red Wings a mal by byť pripravený zasiahnuť do stredajšieho stretnutia proti Coloradu.
StarsBrankár Alex Auld prežil pobyt na waiver listine nechránených hráčov a tak ho tím poslal na farmu do tímu Texas Stars (AHL). V prvom tíme zostáva dvojica, ktorú tvoria Marty Turco a Kari Lehtonen.
CanadiensÚtočník Andrej Kosticyn, ktorý mal zranené koleno, sa v stredu vrátil do tréningového procesu Canadiens a očakáva sa, že bude hrať v utorkovom stretnutí proti Bostonu.

25. 02.

StarsStars umiestnili na waiver listinu nechránených hráčov brankára Alexa Aulda, čo naznačilo, že aj naďalej počítajú s Marty Turcom, o ktorého výmene sa špekuluje už dlhé týždne.
AvalancheČeský útočník Avalanche Milan Hejduk, ktorý má zranené koleno, sa cíti omnoho lepšie a plánuje sa vrátiť do akcie už 1. marca, kedy Colorado nastúpi proti Detroitu. Hejduk naposledy hral 11. januára.
HurricanesGenerálny manažér Hurricanes Jim Rutherford povedal, že brankár Cam Ward nebude potrebovať operáciu chrbta a mohol by sa do akcie vrátiť o pár týždňov. Pôvodne sa očakávalo, že vynechá celú sezónu.
CoyotesTím Phoenix Coyotes povolal do prvého tímu 22-ročného brankára Joela Gistedta z tímu Las Vegas Wranglers z nižšej súťaže ECHL. Brankár sa zúčastní len tréningov tímu.

24. 02.

CoyotesCoyotes povolali do prvého tímu obrancu Davida Schlemka a útočníka Bretta MacLeana z tímu San Antonio Rampage (AHL). Phoenix obnoví tréningy v stredu a najbližší zápas odohrá 2. marca proti Blues.

16. 02.

WildTím Minnesota Wild začal olympijskú prestávku tým, že poslal na farmu do tímu Houston Aeros (AHL) ľavého krídelníka Codyho Almonda a ruského brankára Antona Chudobina.

15. 02.

PanthersNathan Horton začína robiť pokroky v smere k návratu do akcie. Tím dúfa, že pravý krídelník, ktorý mal zlomenú pravú nohu, začne korčuľovať 2. marca, kedy sa skonči v NHL olympijská prestávka.
RangersBitkár Jody Shelley, získaný v piatok zo San Jose, debutoval v nedeľu proti Tampe Bay v zostave Rangers, v ktorej nahradil Donalda Brasheara, ktorého tím v sobotu poslal na farmu do Hartfordu (AHL). Shelley odohral necelé tri minúty.
LightningLightning povolali z Norfolku (AHL) do prvého tímu veterána Marka Parrisha, ktorý v nedeľnom stretnutí proti Rangers odohral takmer 14 minút a zaznamenal jeden mínusový bod.

14. 02.

HurricanesBrankár Justin Peters a útočníci Zach Boychuk a Steven Goertzen boli tímom Carolina Hurricanes poslaní na farmu do tímu Albany River Rats (AHL).
CapitalsCapitals poslali troch hráčov na farmu do tímu Hershey Bears (AHL). K „medveďom“sa pripoja obrancovia Karl Alzner a John Carlson, a český brankár Michael Neuvirth.
CanadiensCanadiens poslali na farmu do Hamiltonu (AHL) trojicu hokejistov. Bulldogs vo svojej zostave privítajú útočníkov Davida Desharnaisa a Toma Pyatta, a obrancu P.K. Subbana.
CoyotesČeský útočník Petr Průcha hrajúci za Phoenix Coyotes nedohral nočné stretnutie proti Dallasu, pretože po tvrdom bodyčeku, ktorý inkasoval od útočníka Jamesa Neala, musel byť odvezený na nosidlách.

|< <   385 z 386   >|

Krátke správy
Najnovšie články
Ktoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Až na limit: V play-off NHL tu máme prvú sedemzápasovú sériu! V AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies