Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Montreal privítal naspäť mladého obrancuObranca Noah Juulsen vynechal deväť zápasov pre zranenie tváre, ale v utorok už bol späť v akcii. V zápase Montrealu proti Minnesote odohral 16 minút a 6 sekúnd, pričom si pripísal aj dve strely na bránu. Pre 21-ročného Kanaďana to bol 18. zápas v tejto sezóne, v ktorej už strelil gól a pridal štyri asistencie.

12. 04.

SabresÚtočník Patrick Kaleta, ktorý naposledy hral 26. marca, sa v nedeľnom zápase proti New Jersey vrátil do akcie po zranení prsta. V akcii odohral osem minút a zaznamenal mínusový bod a dve trestné minúty.
FlyersNajužitočnejším hráčom tímu v sezóne sa stal Chris Pronger, ktorý bol aj najlepším obrancom. Matt Carle získal cenu pre najviac zlepšeného hráča a Ian Laperriere získal Gene Hart Memorial Award, ktorá patrí hráčovi, ktorý ukázal najviac svoje „srdce“.
KingsLos Angeles Kings ukončili základnú časť so ziskom 101 bodov, čo je prvýkrát čo prekonali stobodovú hranicu od ročníku 1990/91. Do play-off Kings postúpili prvýkrát od roku 2002.
PenguinsPremiéru v NHL má za sebou útočník Eric Tangradi, ktorý v zápase proti Islanders odohral necelých 14 minút a zaznamenal tri strelecké pokusy. Marc-Andre Fleury po prvýkrát v kariére nechytal v poslednom zápase základnej časti.
LightningV nedeľnom zápase si svoj debut v NHL odbil obranca Scott Jackson, ktorého tím povolal z tímu Norfolk Admirals z AHL. V zápase proti Panthers odohral necelých 14 minút.

11. 04.

LightningTalentovaný útočník Steven Stamkos sa stal tretím najmladším hráčom v histórii NHL, ktorý dosiahol v jednej sezóne métu 50 strelených gólov.
BruinsBruins vytvorili klubový rekord v počte gólov strelených v jednom oslabení. Proti Caroline dali v priebehu 64 sekúnd až tri góly. Prekonali tak rekord Stevea Kaspera, ktorý 9. januára 1985 proti Torontu strelil dva góly vo vlastnom oslabení.
ThrashersCenter Jim Slater z Atlanty utrpel v úvodnej tretine nočného zápasu medzi Thrashers a Penguins zranenie dolnej časti tela a v ďalšom priebehu stretnutia sa už nepredstavil.
LightningÚtočník Todd Fedoruk opustil zápas medzi Lightning a Panthers v druhej dvadsaťminútovke pre zranenie dolnej časti chrbta a v ďalšom priebehu duelu už nehral. Za Tampu zatiaľ odohral 49 duelov so ziskom 6 bodov.
KingsJeff Halpern sa po vynechaní troch zápasov pre zranenie hornej časti tela vrátil do základnej zostavy LA Kings. Tridsaťtriročný center odohral za Kings zatiaľ 14 duelov so ziskom dvoch asistencií.

10. 04.

AvalancheTalentovaný útočník Matt Duchene utrpel v prvej tretine nočného zápasu medzi Avalanche a Blackhawks zranenie trupu a v ďalšom priebehu zápasu sa už nepredstavil. Trojka posledného draftu patrí medzi ašpirantov na zisk Calder Trophy
FlyersJeff Carter sa po ôsmich zápasoch, ktoré vynechal pre zlomenú nohu, vrátil v noci proti Rangers do zostavy Philadelphie. V zápase odohral 16 minút a 16 sekúnd
AvalancheDavid Jones (koleno) sa v nedeľu do zostavy Colorada nevráti, no stále je šanca, že pomôže denverskému tímu vo vyraďovacích bojoch. Jones si ešte na konci novembra minulého roka natrhol vonkajšie krížne väzivo v kolene a predpokladalo sa, že vynechá zvyšok tejto sezóny.
SabresThomas Vanek sa v sobotu vráti po zranení slabín do zostavy Sabres. Pre spomínané zranenie vynechal predchádzajúcich šesť stretnutí Buffala.
Blue JacketsDerek Dorsett opustil predčasne zápas medzi Blue Jackets a Red Wings. Stalo sa tak v druhej dvadsaťminútovke, v ktorej sa Dorsett zranil pri blokovaní strely obrancu Jonathana Ericssona.
WildMaxim Noreau bol tímom Minnesota Wild poslaný do tímu Houston Aeros z Americkej hokejovej ligy. Noreau odohral za „divochov“ len jeden zápas, v ktorom na ľade strávil sedem minút

09. 04.

StarsÚtočník Brenden Morrow bol späť v základnej zostave Stars po tom, čo vynechal jeden zápas pre problémy s nohou. Proti Anaheimu odohral 18 minút. Svoj debut v NHL si odbil dánsky obranca Philip Larsen.
CanadiensČeský obranca Jaroslav Špaček bol späť v základnej zostave Canadiens po tom, čo vynechal posledné tri zápasy pre chrípku. V zápase proti Caroline odohral necelých 19 minút.
PanthersObranca Bryan Allen sa vrátil do základnej zostavy Panthers po dvoch vynechaných zápasov pre zranenie rebier. V stretnutí proti New Jersey odohral viac ako 22 minút.
HurricanesHurricanes pred zápasom proti Montrealu povolali do prvého tímu z tímu Albany River Rats (AHL) obrancov Caseyho Borera a Tima Conboya. Borer odohral prvý zápas za „Canes“ od februára, kedy sa zranil pri nehode autobusu River Rats.

08. 04.

ThrashersSkúsený obranca Chris Chelios bol poslaný späť do tímu Chicago Wolves z nižšej súťaže AHL. 48-ročný veterán odohral za Thrashers sedem zápasov. Spolu s ním na farmu putoval útočník Tim Stapleton.
PredatorsKapitán Jason Arnott sa vrátil do základnej zostavy po vynechaní ôsmich zápasov pre následky otrasu mozgu. V zápase proti Phoenixu odohral 18 a pol minúty a zaznamenal asistenciu.
BruinsObranca Dennis Seidenberg podstúpil operáciu ľavého predlaktia a v tejto sezóne si už pravdepodobné nezahrá. Doba jeho liečby sa odhaduje na osem týždňov.
Blue JacketsObranca Kris Russell sa vrátil do akcie po dvoch vynechaných zápasoch pre zranenie zápästia. V zápase proti Detroitu odohral 21 minút a stihol sa pobiť s Patrickom Eavesom.

07. 04.

AvalanchePeter Budaj bude dnes v zápase proti Edmontonu stáť v bráne Avalanche. Bude to preňho prvý zápas od 21. marca. Naposledy štartoval od začiatku duelu 16. marca.
vanÚtočník Vancouveru Ryan Johnson vynechá minimálne prvé kolo play-off, pretože má zlomenú nohu, ktorá si vyžiada 4-6 týždňov liečenia.

06. 04.

BruinsAk Boston Bruins nepostúpi alebo vypadne v play-off, tak slovenskú hokejovú reprezentáciu na MS v Nemecku posilní obranca Zdeno Chára. Pre szlh.sk to povedal Peter Bondra, generálny manažér slovenskej reprezentácie.
AvalancheCenter Peter Mueller pravdepodobne vynechá posledný týždeň základnej časti, pretože ho trápia následky otrasu mozgu. V 15 zápasoch od príchodu do Colorada zaznamenal 20 bodov.
BruinsObranca Dennis Seidenberg nenastúpil v pondelkovom zápase proti Washingtonu, pretože si v sobotu proti Torontu porezal zápästie. V pondelok sa pokúšal trénovať, no nebol schopný tréningovú jednotku dokončiť.
PredatorsJason Arnott (pravdepodobne otras mozgu) by mal nastúpiť do utorkového zápasu proti Phoenixu. Arnott korčuľoval tvrdo počas posledných troch dní a ak všetko pôjde aj naďalej dobre, v utorok by mal hrať.

|< <   380 z 387   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies