Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
06. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Halák šťastný z návratu, nešťastný z výsledku

Brankár St. Louis Jaroslav Halák mal náročný začiatok stredajšieho duelu proti Coloradu Avalanche. Už po 40 sekundách čelil strele Jamieho McGinna, ktorá rozozvučala ľavú tyčku brány. Potom však podal veľmi dobrý výkon a zastavil 19 striel predtým, ako inkasoval v predĺžení.

Blues duel proti Coloradu prehrali futbalovo 0:1, keď sa 16,4 sekundy pred koncom nadstaveného času presadil David Jones. Ten prijal prihrávku od Matta Hunwicka a potom strelou zápästím poslal puk do ľavého rohu brány slovenského brankára.

„Umiestnil som to dostatočne dobre na to, aby som ho prekonal,“ skonštatoval po zápase autor víťazného gólu, no Halák, ktorý mal na dosah tretie čisté konto v ročníku, mal na gól iný názor: „Bol to odrazený puk. Zmenil smer.“

Bratislavský rodák bol pripravený zasiahnuť do akcie už v nedeľu, no nakoniec v dvoch zápasoch v rade robil náhradníka Jakeovi Allenovi. V stredu odchytal svoj prvý zápas od 1. februára, kedy utrpel zranenie slabín.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je vždy skvelé byť späť, späť na ľade a späť v zápase, v blízkosti vašich spoluhráčov. Samozrejme, nie som však spokojný s výsledkom tohto zápasu,“ skonštatoval Halák, ktorý nebol sám, koho prehra nepotešila.

„Neboli sme dostatočne agresívni v blízkosti brány. Mali sme všetky druhy príležitostí, no nezakončovali sme v blízkosti brány. Zápas sme nechali tam a potom sme urobili chybu pri bekčekingu. To bol koniec stretnutia,“ skonštatoval tréner Ken Hitchcock.

Hitchcock priznal, že z jeho hráčov až príliš veľa nedalo do zápasu srdce, a to nakoniec rozhodlo. Za jeden zo svetlejších stránok tímu však mohol pokladať výkon Haláka, ktorého pochválili po návrate do akcie aj spoluhráči.

„Myslím si, že chytal dobre,“ skonštatoval útočník Alex Steen. „Počas väčšiny zápasu sme podľa mňa odohrali decentný zápas a Jaro urobil niekoľko kľúčových zásahov. Očividne však chytal dobre aj ich brankár.“

Semion Varlamov skutočne chytal spoľahlivo. Smerovalo naňho 33 striel, ale on za svoj chrbát nepustil ani jednu, aby nakoniec vychytal svoj desiaty shutout v kariére a stal sa prvou hviezdou zápasu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Kľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, Toronto zmenilo brankára. Zápas č. 7 rozhodlo predĺženie! Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies