Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Blackhawks veria, že skúsenosti im v stredu pomôžu k výhre

Anaheim vedie v sérii finále Západnej konferencie 3:2 a vie, že ďalšia výhra ho posunie do finále Stanley Cupu. Tento fakt môže narušiť koncentráciu Ducks. Naopak, hráči Chicaga Blackhawks budú mysľou zameraný na svoj cieľ stopercentne – musia vyhrať, inak sa im skončí sezóna.

Štatistiky sú pred stredajším duelom na strane Blackhawks, ktorí vyhrali zápas číslo šesť trikrát z posledných štyroch prípadov, keď v sérii prehrávali 2:3. Navyše, v tohtoročných bojoch o Stanleyho pohár, dokázali na každú prehru zareagovať víťazstvom.

„Je to niečo, o čom vieme, že už sme v minulosti dokázali. Vieme, kedy sme v ťažkej situácii ako je táto, máme to skupinu skúsených hráčov, ktorí si tým už prešli. Vieme tiež, ako vyhrávať takéto zápasy,“ povedal Brandon Saad pre oficiálnu stránku tímu.

To, že Chicago dokáže vykľučkovať z ťažkej situácie, je dobre známe. Blackhawks čelili vyradeniu v šiestom zápase aj v rokoch 2011, 2013 a 2014, kedy dokázali vynútiť siedme zápasy proti Vancouveru, Detroitu a Los Angeles. Chicago sa však nespolieha na dejepisecké fakty, ale na skúsenosti, vďaka ktorým hráči vedia, čo v stredajšom zápase musia urobiť. Motivuje ich aj posledná prehra.

„Za posledných sedem rokov sme si predošlým množstvom vecí a zažili veľa pozitívneho. Myslím si, že sme posledný zápas opustili s hnevom a skutočnou trpkosťou. Niekedy to môže byť lepšie ako lekcia dejepisu. V tejto sérii prehrávame po tretíkrát a opäť sme v pozícii, v ktorej musíme vyhrať. Tak k tomu aj pristupujeme,“ skonštatoval Joel Quenneville.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies