Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Z tesných výhier sa v piatok tešili Flames a Sharks

V noci z piatka na sobotu sa v NHL odohrali len dva zápasy bez slovenskej účasti. Z výhier sa v nich tešili Calgary a San Jose.

Monahanov nájazd rozhodol o triumfe nad Wild

Sean Monahan premenil svoj samostatný nájazd, aby rozhodol o výhre Calgary 3:2 nad Minnesotou, ktorá sa zrodila v Scotiabank Saddledome. Chad Johnson potvrdil víťazstvo eliminovaním nájazdu Charlieho Coylea a počas 65 minút hry zaznamenal 26 zákrokov. Vychytal piatu výhru z ostatných šiestich štartov. Kris Versteeg (4) a Mikael Backlund (4) skórovali v rozmedzí 67 sekúnd prvej tretiny, aby poslali Flames do vedenia 2:1. Predĺženie vynútil v tretej tretine Mikko Koivu (5). Nadviazal na gól Chrisa Stewarta (3), ktorý ukončil svoje 14-zápasové bodové a 15-zápasové gólové suchoty. Devan Dubnyk zastavil 29 striel a Wild prehrali tretí zápas po sebe.

Monahanov samostatný nájazd:

Hviezdy duelu: 1. M. Backlund (CGY), 2. M. Koivu (MIN), 3. M. Tkachuk (CGY)

Článok pokračuje pod reklamou

Pavelski, Jones doviedli Sharks k tesnej výhre nad Habs

Sharks vyhrali od 12. marca 2001 desiaty domáci zápas proti Canadiens po sebe. Joe Pavelski (8) strelil víťazný gól a pridal prihrávku, Martin Jones zneškodnil 31 striel a San Jose porazilo Montreal tesne 2:1. Strelecky sa presadil aj Brent Burns (10), ktorý využil presilovú hru v šiestej minúte zápasu. Sharks viedli po prvej tretine 2:0 a v oboch góloch mal prsty aj veterán Joe Thornton. Ten sa s 1356 bodmi dostal na 25. miesto historického rebríčka NHL pred Brendana Shanahana. Skóre sa dlho nemenilo a Jones prišiel o čisté konto až v 59. minúte, keď zaznamenal čestný úspech Canadiens počas presilovky Artturi Lehkonen (3). Carey Price opustil duel s 28 zákrokmi, Alex Radulov predčasne s tržnou ranou nad okom. Kým kalifornský tím vyhral šiesty zápas z ostatných siedmich, ten kanadský má v posledných deviatich dueloch bilanciu 3-4-1.

Veľký zákrok Jonesa:

Hviezdy duelu: 1. M. Jones (SJS), 2. C. Price (MTL), 3. J. Thornton (SJS)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies