Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček?


Semion Varlamov (foto: Instagram/new York Islanders)

Tím New York Islanders pôjde do štvrtého zápasu série prvého kola play-off s ďalšou zmenou na brankárskom poste. Hlavný tréner Patrick Roy v piatok informoval, že dá v sobotu dôveru opäť Semionovi Varlamovovi.

Newyorský tím bude v sérii proti Hurikánom z Caroliny čeliť za stavu 0:3 na zápasy vypadnutiu. Varlamov štartoval v prvých dvoch zápasoch play-off, ale v tom poslednom si štart pripísal Iľja Sorokin. Ten však inkasoval tri góly zo 14 striel a jeho skúsenejší partner ho v bráne nahradil. Kryl všetkých osem striel, ktorým čelil.

Kým Sorokin kryl za 27 minút akcie 78,6 % striel, Varlamov má v tohtoročnom play-off 91,5% úspešnosť zákrokov. Zaujímavé je, že v sobotu oslávi 36. narodeniny, takže bude môcť dostať pekný narodeninový darček, ak Islanders dokážu predlžiť sériu proti papierovému favoritovi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies