Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Majiteľ Hurricanes pochybuje, že si Greenberg môže klub dovoliť

Peter Karmanos je pripravený predať organizáciu Carolina Hurricanes a aktuálne dal priestor na odkúpenie tímu Chuckovi Greenbergovi. Súčasný majiteľ má však pochybnosti, či niekdajší spolumajiteľ Texas Rangers dokáže kúpu aj uzavrieť.

Karmanos by mal chcieť za klub okolo 500 miliónov amerických dolárov a podmienkou je aj to, aby Hurricanes zostali v Raleigh. Kým to druhé u Greenberga problémom nie je, vyzerá to tak, že potrebné financie sa mu nedarí vyzbierať.

„Predaj tímu tam len pasívne sedí, čakajúc, že Chuck povie: Ježiš, nedokážem vyzbierať peniaze. My máme k Chuckovi záväzok a naplníme ho. Úprimne, želám si, aby zdvihol telefón a povedal: Viete čo, nedarí sa mi to dať dokopy. Pretože to tak teraz vyzerá. Hovorím vám, nemôže vyzbierať peniaze,“ povedal Karmanos pre The News & Observer.

Ak by Greenberg nedokázal nakoniec klub kúpiť, Karmanos sa o nedostatok záujemcov neobáva.

„Mám milión ľudí, ktorí zistili, že Raleigh je dosť dobrá oblasť, máme tu dosť dobrý tím a dosť dobrý trh. Ak teda Chuck nedokáže proces uzavrieť a ja budem chcieť stále predať klub, jeho cena pôjde naďalej nahor,“ poznamenal Karmanos, ktorý je majiteľom klubu od roku 1994.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies