Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Stamkos si nemyslí, že sa ešte niekedy vráti do 100% stavu

Jozef Struhár  
02.11.2017

Tampa Bay sa v tejto sezóne zaradila späť medzi elitu NHL. Veľkým dôvodom toho sú skvelé výkony Nikitu Kučerova a kapitána Stevena Stamkosa. Hlavne jeho návrat po významnom zranení je úctyhodný.

Stamkos

Stamkos má za sebou dve vážne zranenia pravej nohy, no v tomto ročníku je najproduktívnejším hráčom celej ligy s 24 bodmi získanými v 13 stretnutiach. Napriek tomu, že sa mu darí skvelo, tvrdí, že v stopercentnej forme nie je a že po zraneniach v nej už asi nikdy viac nebude.

„Pri určitých pohyboch cítim obmedzenia. Myslím si, že takto to už zostane. Noha bola zlomená, sú v nej kovové skrutky a teraz má za sebou operáciu aj koleno. Neviem, či sa niekedy budem znova cítiť 100-percentne,“ povedal Stamkos pre Sportsnet.

Článok pokračuje pod reklamou

„Stáva sa to pre mňa novou normou, takže už len môžem chodiť na ľad, hrať hokej a nemyslieť na to. Musíte dôverovať práci, ktorú do toho vkladáte. Myslím si, že som aj napriek tomu teraz na dobrom mieste.“

Stamkos musel v lete trénovať novým spôsobom a vyhýbať sa behom. Napriek tomu zažíva vo veku 27 rokov svoj najlepší vstup do sezóny so šiestimi gólmi a 18 asistenciami. Ako môžete vidieť, v minulosti vyhlásený strelec momentálne zbiera viac prihrávok ako gólov.

„Veľa som toho v hre nezmenil. Myslím si, že som bol vždy hráčom, ktorý vedel čítať hru a robiť čokoľvek, čo bolo v danom momente najlepšie. Momentálne s tým, ako hrá Kučerov, sa mu snažím viac puky nahrávať. Ale moje rozhodnutie nezáleží len na tom, že sa mu teraz darí. Robím to, čo je podľa mňa najlepšie. Zatiaľ to vychádza a on strieľa veľa gólov,“ poznamenal.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies