Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Halák skoro opustil duel pre poranenie. Možno aj ľutuje, že sa tak nestalo

Jaroslav Halák takmer nedohral piatkový zápas proti Dallasu po tom, čo do neho v prvej tretine narazil spoluhráč Casey Cizikas. Nakoniec slovenský brankár Islanders v bráne zostal, ale možno si neskôr želal, aby sa tak nestalo.

V tom momente však ešte nevedel, aké nepekné to v ďalšom priebehu bude. V jeho zrejme najhoršom zápase sezóny inkasoval päť gólov z 29 striel. Nie je to chvályhodná vizitka, ale za veľa mohol jeho tím. Ten hral vskutku biedne.

Halák inkasoval v prvej tretine tri góly a nepôsobil istým dojmom. Prvý gól inkasoval už v druhej minúte, keď jeho spoluhráči nechali úplne voľného vo skvelej pozícii Johna Klingberga. Druhý gól padol tiež vinou spoluhráčov, keď ostal voľný pred bránou Gemel Smith.

Dve minúty po ňom prišiel rad aj na Haláka. Ten nechytil ľahkú strelu Esu Lindella, hoci možno aj s pričinením toho, že chvíľu predtým mu pred bránou prekorčuľovali dvaja hráči. Stav tak už bol 0:3, s ktorým sa išlo aj do šatní. New York mal v tom čase na konte len štyri strely.

Článok pokračuje pod reklamou

Ďalšie dva góly Stars padli v druhej tretine. Po faule Alexa Radulova síce hrali Islanders presilovku, ale tá viedla len k ďalšej mizérii. Josh Bailey posielal puk Johnovi Tavaresovi, ktorý ho neočakával. Využil to Mattias Janmark, ktorého strela našla cestu do Halákovej brány. Piaty gól pridal Jason Spezza počas presilovky. Výbornú prácu odviedol pred bránou Martin Hanzal.

„Toto bol z našej strany otrasný zápas. Od úvodného vhadzovania po naše presilovky a oslabenia. Je to neakceptovateľné a nemôžeme takto hrávať. Bol to hrozný zápas,“ poznamenal po zápase obranca Johnny Boychuk.

„Bolo by pekné vidieť v hre nejaké to srdiečko. Bolo by pekné vidieť nejakú tú pracovnú morálku, možno dodržiavanie zápasového plánu a možno trochu vyrovnanosti v dostávaní pukov dopredu,“ povzdychol si tréner Doug Weight.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies