Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Hľadanie nového generálneho manažéra Hurricanes sťažujú financie

Už traja možní kandidáti na post generálneho manažéra odmietli tím Carolina Hurricanes napriek jeho mužstvu s veľkým potenciálom zlepšovania sa. V sobotu sme zrejme spoznali dôvod, prečo sa tak stalo.

Jedným z problémov, ktorý je známy od začiatku, je, že nový majiteľ Tom Dundon chce mať väčší vplyv na kľúčové rozhodnutia, a tak na ňom bude nový generálny manažér závislý. Druhým problémom je nízky nástupný plat.

„Povedali mi, že sa pohybuje na úrovni 400 000 amerických dolárov ročne,“ prezradil Nick Kypreos z televízie Sportsnet. „A neexistuje spôsob, akým by ste pri takomto plate pritiahli dobrých hokejových ľudí s dobrým renomé a skúsenosťami.“

O post by pôvodne mohlo mať záujem viacero osobností, ale väčšinou ho stratia práve pre finančné podmienky. V posledných dňoch odmietli Hurricanes Paul Fenton z Nashvillu, Tom Fitzgerald z New Jersey a Michael Futa z Los Angeles.

V úvodných fázach bolo hľadanie nového generálneho manažéra pomerne verejné. Hurricanes sa však teraz rozhodli, že ho povedú viac súkromne. Oficiálne pritom oznámili, že ho prerušili.

„Nepáčilo sa im, aké to bolo všetko verejné. A hoci teraz tvrdia, že hľadanie prerušili, nevyhnutne tomu neverím. Myslím si, že v ňom budú pokračovať, ale chcú to robiť tichšie,“ poznamenal Elliotte Friedman.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies