Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
2
EDM
4
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Reprezentácia

Kanada v príprave pred MS 20 deklasovala Slovensko

Slovenskí mladíci prehrali aj druhý prípravný zápas pred majstrovstvami sveta dvadsaťročných, ktoré sa na prelome rokov uskutočnia v Kanade. Zverenci Štefana Mikeša prehrali s výberom javorových listov vysoko 0:7.

Slovensko - Kanada 0:7 (0:1, 0:2, 0:4)

Góly: 8. Eberle (Hodgson, Subban) (PP), 23. Tavares (Hodgson, Ellis) (PP), 39. Boychuk (Pietrangelo), 47. Cormier (Subban) (SH), 50. Tavares (Hodgson, Ellis) (PP), 50. Boychuk (Ennis, Hickey) (PP), 60. Benn (Ennis, Sonne)
Strely na bránu: 20:41 (12:9, 4:15, 4:17), Vylúčenia: 12:7, Presilovky: 0:4, Oslabenia: 0:1, Divákov: 16 073
Najlepší hráči svojich tímov: Jaroslav Janus - John Tavares

Slovensko - Kanada 0:7

Klasický obrázok stretnutia: radosť Kanaďanov po strelenom góle

Jednoznačný výsledok nabral však kontúry až v poslednej, tretej tretine. Dovtedy sa Slováci priam zubami-nechtami držali Kanaďanov. V prvej tretine boli slovenskí mladíci dokonca aj strelecky aktívnejší. Napriek tomu však nedokázali prekonať Cheta Pickarda v bráne hostí. Naopak Kanaďania využili jednu zo štyroch presiloviek a v 8. minúte po strele Eberleho musel Janus prvýkrát loviť puk zo svojej siete.Práve presilovky rozhodli o zápase. Kanaďania stretlili až štyri góly v početnej prevahe, dva dokonce v prevahe o dvoch hráčov.

V druhej tretine sa hra už definitívne usadila v obrannom pásme Slovákov. Kanaďania jednoznačne prestrielali Slovákov a len vďaka Janusovi sa hráči spod Tatier dokázali ako-tak držať Kanaďanov. Definitívny zlom nastal v tretej tretine kedy Kanaďania si pripísali na svoje konto štyri góly. Navyše využili obe dve vylúčenia Slovákov v tretej tretine. Postupne sa za chrbát Janusa trafili Cormier, už druhý raz v zápase Tavares, Boychuk a v poslednej minúte aj Jamie Benn. 16 073 divákov v hamiltonskom Copps Coliseum tak bolo svedkom jednoznačnej výhry svojich miláčikov. Po zápase bol za najlepšieho hráča Kanady vyhlásený John Tavares, veľký favorit na draftovú jednotku v tomto roku. Zo Slovákov si po cenu prišiel smutný hrdina zápasu, brankár Jaroslav Janus.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Môže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom Florida vrátila Bostonu prehru aj s úrokmi. Vyhnala Swaymana z brány a vyrovnala si rekord! Cena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoBlues vymenovali trvalého hlavného trénera Potvrdené: Senators povedie niekdajší tréner slovenského talentu Veľká dráma v New Yorku, Coloradu sa podaril famózny obrat Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies