Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
06. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Mohli by sa Panthers pokúsiť získať Tarasenka?

Jozef Struhár  
25.07.2023

George Richards z Florida Hockey Now uvažuje, či by tím Florida Panthers nemohol ešte zabojovať o služby útočníka Vladimira Tarasenka, ktorý je stále neobmedzeným voľným hráčom.

Aby k spolupráci mohlo dôjsť, tridsaťjedenročný Rus bude musieť tímu zo Sunrise dať zľavu. Panthers momentálne prekračujú hranicu platového stropu, no na začiatku sezóny by na listine dlhodobo zranených hráčov mali skončiť Brandon Montour a Aaron Ekblad. Keď sa však vrátia do akcie, tím bude musieť byť pod stropom.

Richards poukázal na to, že Tarasenko údajne už odmietol ponuky na zmluvy s ročným platom na úrovni 5,5 až 6 miliónov amerických dolárov. To by vyradilo Floridu z boja. Uvažuje však, či by hviezdny útočník nemohol akceptovať 4 milióny amerických dolárov pri jednoročnej zmluve s tým, že by mohol o rok získať väčší plat, keď sa zvýši platový strop.

Lyle Richardson súhlasí s tým, že ak by si Tarasenko nemohol na trhu nájsť vytúženú zmluvu, alternatívou by bola krátkodobá lacnejšia zmluva so šancou zvýšiť svoju hodnotu o rok. Zdá sa mu však nepravdepodobné, že by nakoniec zakotvil na Floride.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies