Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Špekulácie

Mohlo by sa Vegas rozlúčiť s držiteľom Conn Smythe Trophy?

Chris Gawrik z Vegas Hockey Now uvažoval nad tým, či sa tím Vegas Golden Knights pokúsi vymeniť útočníka Jonathana Marchessaulta pred koncom jeho zmluvy na konci ročníka 2023/24.

Tridsaťdvaročný rodák z Quebecu získal v júni Conn Smythe Trophy pre najužitočnejšieho hráča play-off, keď doviedol svoj tím k zisku prvého Stanleyho pohára v klubovej histórii.

Gawrik sa odvolal na nedávny rozhovor Marchessault pre televíziu TVA Sports, v ktorom naznačil, že rokovania o novej zmluve s Golden Knights ešte nezačali.

Klub by sa ho mohol rozhodnúť vymeniť v prípade, ak by sa strany nevedeli dohodnúť na novej zmluve. Bolo by to lepšie riešenie, ako o neho prísť bez náhrady na trhu s voľnými hráčmi.

Gawrik pritom pripomenul, že generálny manažér Kelly McCrimmon sa už v minulosti rozlúčil s populárnymi hráčmi tímu, ako boli Marc-Andre Fleury, Reilly Smith či Ivan Barbašov.

Podľa Lylea Richardsona z The Hockey News by zase už nikdy nemusela byť hodnota Marchessaulta taká vysoká, ako pred najbližšou prestupovou uzávierkou, čo by mohlo znamenať vyššiu protihodnotu v prípade výmeny.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies