Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo: Zbierali mínusky, Nemec ich toľko ešte nemal

V sobotu sa v NHL odohrali 11 zápasov a v troch si zahrali Slováci. Nebodovali a netešili sa ani z výhier.

Highlighty noci
  • Nemec, Pospíšil ani Černák nebodovali
  • Nemec nazbieral štyri mínusové body
  • Pospíšil viedol zápas s bodyčekmi
  • Nashville vyhral 5. zápas po sebe
  • Nashville bodoval v 17. zápase po sebe
  • San Jose prehralo siedmy zápas po sebe
  • Kyrou dosiahol hetrik
  • Leddy odohral 1000. zápas doma
  • Saros vychytal čisté konto
  • Tarasov urobil 43 zákrokov


LAK - TBL 4:3 PP

Kings stratili dvojgólové vedenie, Gavrikov im výhru zachránil v predĺžení

Steven Stamkos strelil dva góly v posledných piatich minútach tretej tretiny, aby vynútil nadstavený čas. Päťzápasová víťazná séria Tampy Bay sa však stala minulosťou, keď Vladislav Gavrikov po 25 sekundách predĺženia rozhodol o výhre Los Angeles 4:3. K tretej výhre po sebe viedli aj góly Mikeyho Andersona, Trevora Moorea a dvojbodového Adriana Kempeho. Anže Kopitar dvakrát asistoval a Cam Talbot urobil 22 zákrokov. Okrem Stamkosa ho pokoril aj Brayden Point, ktorý pridal aj jednu asistenciu. Andrej Vasilevskij opustil duel s 19 zákrokmi, Erik Černák s dvoma mínusovými bodmi. Slovenský obranca odohral necelých 20 minút a predviedol aj dva bloky a tri bodyčeky. Stamkos s 210. presilovkovým gólom kariéry prekonal zápis Gordieho Howea (DET) a vyrovnal Luca Robitaillea (LAK) na treťom mieste historického poradia NHL v počte presilovkových gólov strelených v jednej organizácii.

Gavrikov rozhodol o všetkom v úvode predĺženia:

Hviezdy duelu: 1. V. Gavrikov (LAK), 2. M. Anderson (LAK), 3. S. Stamkos (TBL)



NJD - OTT 2:5

Ottawa si ukončila sériu prehier výhrou v New Jersey

Joonas Korpisalo urobil 18 zákrokov a päť rôznych hráčov skórovalo, aby si Ottawa ukončila trojzápasovú sériu prehier triumfom 5:2 nad New Jersey, ktoré sa snažilo vyhrať tretí zápas po sebe. Mathieu Joseph a Thomas Chabot zaznamenali po góle a asistencii, skórovali aj Ridly Greig, Angus Crookshank a Drake Batherson, dvakrát asistoval Brady Tkachuk. Jesper Bratt a Tomáš Nosek strelili góly Devils v rozmedzí 36 sekúnd a Jake Allen predviedol 20 zákrokov. Slovenský obranca Šimon Nemec nazbieral až štyri „mínusky“ – prvýkrát v kariére. Odohral 18 minút a prezentoval sa aj strelou a dvoma blokmi. Devils sa vrátil do hry obranca John Marino.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. M. Joseph (OTT), 2. T. Chabot (OTT), 3. R. Greig (OTT)



VAN - CGY 4:2

Hoglander, Pettersson doviedli Canucks k výhre nad Flames

Nils Hoglander strelil dva góly, J.T. Miller ten víťazný a Vancouver zdolal Calgary 4:2, aby si pripísal tretiu výhru po sebe. Elias Petterson a Conor Garland dvakrát asistovali, bývalý „Plameň“ Elias Lindholm pečatil výhru gólom do prázdnej brány. Casey DeSmith k nej prispel 22 zákrokmi. Prekonali ho Rasmus Andersson a Joel Hanley. Jacob Markström kryl 22 z 25 striel a Flames prehrali druhý zápas po sebe. Slovenský útočník Martin Pospíšil v ňom odohral 16 a štvrť minúty so ziskom „mínusky“, dvoch striel a siedmich bodyčekov, s ktorými viedol zápas. Quinn Hughes sa vďaka asistencii stal piatym obrancom narodeným v USA s 80-bodovou sezónou a prvým od ročníka 1995/96, v ktorom Brian Leetch nazbieral 85 bodov. Calgary sa okrem Markströma vrátil do akcie aj Connor Zary.

Hviezdy duelu: 1. N. Hoglander (VAN), 2. E. Pettersson (VAN), 3. C. Garland (VAN)



NYI - WPG 6:3

Clutterbuck dvojgólový pri výhre nad Jets. Islanders si ukončili sériu

Cal Clutterbuck strelil dva góly, aby nasmeroval Islanders k ukončeniu série šiestich prehier po sebe. Mathew Barzal a Hudson Fasching zaknihovali po góle a dvoch asistenciách, Anders Lee gól a asistenciu, aby pomohli k výhre 6:3 nad Winnipegom. Skóroval aj Kyle Palmieri a Semion Varlamov predviedol 32 zákrokov. Prekonali ho Vladislav Namestnikov, Mason Appleton a Cole Perfetti. Connor Hellebuyck inkasoval päť gólov z 26 striel a v druhej tretine striedal. Laurent Brossoit následne urobil 12 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. M. Barzal (NYI), 2. H. Fasching (NYI), 3. C. Clutterbuck (NYI)



PHI - BOS 3:2

Foerster rozhodol o výhre Flyers nad Bruins

Tyson Foerster skóroval minútu a pol pred koncom tretej tretiny, aby rozhodol o výhre Philadelphie 3:2 nad Bostonom, ktorý bol schopný dvakrát dotiahnuť stratu. Predtým zaznamenal aj asistenciu. Flyers poslal dvakrát do vedenie Travis Konecny, na ktorého gól odpovedali Justin Brazeau a Danton Heinen. K druhej výhre z posledných troch zápasov viedlo aj 18 zákrokov Samuela Erssona. Linus Ullmark ich urobil 26. Bruins prehrali druhý zápas po sebe v normálnom hracom čase po prvýkrát od 23. decembra. Do zostavy Philadelphie sa vrátil kapitán Sean Couturier, ktorý bol v predošlých dvoch dueloch zdravým náhradníkom.

Hviezdy duelu: 1. T. Konecny (PHI), 2. T. Foerster (PHI), 3. S. Ersson (PHI)



MIN - STL 4:5 PP

Saad rozhodol v predĺžení, Kyrou dosiahol hetrik

Brandon Saad skóroval v tretej minúte predĺženia a Jordan Kyrou dosiahol svoj štvrtý hetrik v kariére, aby St. Louis zdolalo Minnesotu 5:4 a vyhralo šiesty zápas z posledných siedmich. Skóroval aj Jake Neighbours. Saad pridal aj asistenciu, tri nazbieral Pavel Bučnevič. Jordan Binnington kryl 30 striel, o osem viac ako Marc-Andre Fleury. O dva góly Wild sa postaral Marco Rossi, po jednom strelili Marcus Johansson a dvojbodový Brock Faber, ktorý vynútil nadstavený čas. Kirill Kaprizov dvakrát asistoval. Obranca Blue Nick Leddy odohral svoj 1000. zápas v NHL. V rodnej Minnesote a proti tímu, ktorý ho draftoval.

Štvrtý hetrik Kyroua v NHL:

Fleury okradol Parayka o gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Kyrou (STL), 2. B. Saad (STL), 3. M. Rossi (MIN)



NSH - DET 1:0

Predators si aj vďaka nule Sarosa predĺžili rekordnú sériu

Juuse Saros zneškodnil všetkých 23 striel, aby vychytal svoje tretie čisté konto v sezóne, a Filip Forsberg skóroval v 55. minúte, aby skóroval v piatom zápase po sebe a rozhodol o výhre Nashvillu 1:0 nad Detroitom. Predators si tak vylepšili svoju rekordné bodovú sériu, ktorú natiahli už na 17 zápasov (15-0-2) – ide o najdlhšiu bodovú sériu v NHL v tejto sezóne. Vyhrali pritom posledných päť. Red Wings, v ktorých bráne urobil Alex Lyon 32 zákrokov, sa snažili vyhrať tretí zápas po sebe. Nashville vynuloval súpera aj vo štvrtok, kedy chytal Kevin Lankinen. Neinkasoval už 154 minút a 14 sekúnd.

Hviezdy duelu: 1. J. Saros (NSH), 2. F. Fosberg (NSH), 3. R. Josi (NSH)



TOR - EDM 6:3

McMann pomohol k výhre nad Oilers, Hyman strelil 49. gól

Bobby McMann zaznamenal dva góly a asistenciu pri výhre Toronta 6:3 nad Edmontonom, ktorý prišiel o šesťzápasovú bodovú sériu (4-0-2). Dva góly strelil aj Pontus Holmberg, gól a asistenciu si pripísali William Nylander a Auston Matthews, ktorý gólom do prázdnej brány pečatil druhú výhru Maple Leafs v sérii. John Tavares a Timithy Liljegren dvakrát asistovali, Iľja Samsonov pred utrpením zranenie kryl 31 z 34 striel. Martin Jones následne kryl zvyšných päť striel hostí, o ktorých góly sa postarali Zach Hyman, Corey Perry a Leon Draisaitl. Connor McDavid asistoval pri každom z nich, Evan Bouchard pri dvoch. Stuart Skinner inkasoval päť gólov z 23 striel, Calvin Pickar kryl päť striel z piatich. Nylander skóroval v piatom zápase po sebe, Hymana delí len gól od prvej 50-gólovej méty v kariére.


Hviezdy duelu: 1. B. McMann (TOR), 2. P. Holmberg (TOR), 3. C. McDavid (EDM)


NYR - FLA 4:3 SN

Panarin rozhodol o výhre Rangers, Panthers prehrali štvrtýkrát po sebe

Artemij Panarin strelil dva góly v normálnom hracom čase, vrátane vyrovnávajúceho, a premenil rozhodujúci nájazd, aby doviedol Rangers k výhre 4:3 nad Floridou, ktorá prehrala už štvrtý zápas po sebe. New York vyhral štvrtý zápas z posledných piatich aj vďaka gólu dvojbodového Adama Foxa a trom asistenciami Vincenta Trochecka. Igor Šesťorkin kryl 27 striel a puk z brány vyťahoval po góloch Matthew Tkachuka, Eetu Luostarinena a Cartera Verhaegheho. Tkachuk a Verhaeaghe pridali po asistencii, Sergej Bobrovskij urobil 34 zákrokov. Panthers môže neúspech mrzieť o to viac, že viedli 2:0 aj 3:2. V zápase im však chýbali top hráči Barkov, Ekblad, Forsling a Kulikov, takže výkon bol nakoniec celkom povzbudivý. „Vyzerali sme dnes celkom dobre. Som dosť spokojný,“ povedal tréner Paul Maurice.

Skvelý zákrok Bobrovského v predĺžení:

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. A. Panarin (NYR), 2. V. Trocheck (NYR), 3. A. Fox (NYR)



SJS - CHI 4:5 PP

Jones režíroval veľký obrat Chicaga v San Jose

Chicago prehrávalo už 0:4, ale nakoniec zdolalo San Jose 5:4 po predĺžení, aby sa vyhlo tretej prehre v sérii. Ryan Donato, Tyler Johnson, Seth Jones a Philipp Kurashev zmazali stratu predtým, ako Jones rozhodol zápas svojím druhým gólom v zápase. Donato pridal aj dve asistencie, Johnson a Kurashev po jednej. Dvakrát asistoval aj Taylor Raddysh, Petr Mrázek urobil 26 zákrokov. Rovnaký počet ich urobil aj Devin Cooley. Thomas Bordeleau a Fabian Zetterlund strelili po dva góly, druhý menovaný pridal aj asistenciu. Sharks prehrali siedmy zápas v sérii. Blackhawks vyhrali piaty zápas vo svojej histórii, v ktorom prehrávali o štyri alebo viac gólov. Naposledy to dokázali 12. októbra 2009.

Hviezdy duelu: 1. R. Donato (CHI), 2. F. Zetterlund (SJS), 3. S. Jones (CHI)



VGK - CBJ 4:2

Eichel dvojgólový pri výhre nad Blue Jackets

Jack Eichel skóroval dvakrát, aby pomohol Vegas k výhre 4:2 nad Columbusom, ktorý prehral štvrtý zápas po sebe. Prvý gól bol jeho 500. bod v NHL. Do streleckej listiny sa zapísali aj Ivan Barbašov a Pavel Dorofejev, po dve asistencie si pripísali Shea Theodore a Chandler Stephenson. Adin Hill zastavil 12 striel z 13 predtým, ako utrpel zranenie. Logan Thompson následne predviedol šesť zákrokov. Golden Knights vyhrali tretí zápas z posledných štyroch. Daniil Tarasov v bráne hostí urobil 43 zákrokov. Erik Gudbranson otvoril skóre zápasu, Carson Meyer ho uzavrel. Z amerických rodákkov nazbierali 500 bodov rýchlejšie ako Eichel, ktorý na to potreboval 527 duelov, len Auston Matthews (445), Matthew Tkachuk (520), Patrick Kane (523) a Johnny Gaudreau (524).


Hviezdy duelu: 1. J. Eichel (VGK), 2. I. Barbašov (VGK), 3. P. Dorofejev (VGK)


Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 Š. Nemec (NJD) 
17:58
0
0
0
-4
0
1
0
 M. Pospíšil (CGY)
16:15
0
0
0
-1
0
2
7
 E. Černák (TBL)
19:41
0
0
0
-2
0
0
3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies