Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Špekulácie

Pokroky Slafkovského tešia, ale Canadiens by sa mali posilniť. Zapoľujú po týchto útočníkoch?

Pokroky mladíkov, ako sú Juraj Slafkovský, Nick Suzuki, Joshua Roy či Alex Newhook tešia, ale nedostatok gólov by mal tím Montreal Canadiens v lete riešiť. Myslí si to Marco D’Amico z Montreal Hockey Now, ktorý navrhol aj tri potenciálne výmeny.

Zámorský odborník poukázal na to, že „Habs“ majú prebytok obrancov, dostatok miesta pod platovým stropom a množstvo volieb na najbližších dvoch draftoch, aby mohli pritiahnuť do tímu zaujímavé mená.

Ako prvého spomenul útočníka Anaheimu Trevora Zegrasa, o ktorého odchode z kalifornského tímu sa už špekulovalo a dokonca aj v súvislosti s Canadiens, ktorí by ho mali sledovať. Podľa Lylea Richardsona z The Hockey News by kanadský tím mohol za neho musieť obetovať aj voľbu v prvom kole tohtoročného draftu a top nádej Lanea Hutsona.

Druhou možnosťou je útočník Caroliny Martin nečas, ktorý sa v lete môže stať obmedzeným voľným hráčom a mohol by sa stať adeptom na výmenu, ak by si Hurricanes udržali Bradyho Skjeia, Bretta Pesceho i Jakea Guentzela. Jeho cena by nebola taká vysoká a Caroline by sa zišiel mladý obranca.

D’Amico vidí potenciál aj v útočníkovi Columbusu Kentovi Johnsonovi, ktorého strata by tím s množstvom nádejí a vysokou voľbou na ďalšom drafte nemusela tak bolieť. Blue Jackets by sa však mohli snažiť vymeniť Patrika Laineho, hoci odborník jeho akvizíciu Montrealom nevadí za pravdepodobnú aj vzhľadom na vysoký cap-hit 8,7 milióna amerických dolárov a riziko, ktoré sa s ním spája.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies