Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Správy z NHL

NHL zverejnila nominácie na King Clancy Trophy

NHL v stredu oznámila 32 nominovaných hráčov na tohtoročnú Trofej Kinga Clancyho. Tá sa udeľuje hráčovi, ktorý najlepšie zosobňuje vodcovské kvality na ľade i mimo neho a je prínosom pre svoju komunitu.

Každý tím si určí svojho nominanta a víťaz bude určený na základe komisie pozostávajúcej aj z komisára NHL Garyho Bettmana a po prvýkrát bývalými víťazmi ocenenia a už neudeľovanej NHL Foundation Player Award. Víťaz získa 25 000 amerických dolárov, ktoré bude môcť venovať charite podľa svojho výberu. Novinkou je, že si bude môcť vybrať grant pre svoj klub vo výške 20 000 amerických dolárov na organizovanie aktivity súvisiacej s jeho humanitárnou vecou.

Anaheim Ducks: Cam Fowler
Arizona Coyotes: Nick Bjugstad
Boston Bruins: Linus Ullmark
Buffalo Sabres: Alex Tuch
Calgary Flames: Andrew Mangiapane
Carolina Hurricanes: Jaccob Slavin
Chicago Blackhawks: Connor Murphy
Colorado Avalanche: Cale Makar
Columbus Blue Jackets: Zach Werenski
Dallas Stars: Jake Oettinger
Detroit Red Wings: Dylan Larkin
Edmonton Oilers: Darnell Nurse
Florida Panthers: Aleksander Barkov
Los Angeles Kings: Kevin Fiala
Minnesota Wild: Marc-Andre Fleury
Montreal Canadiens: Nick Suzuki
Nashville Predators: Roman Josi
New Jersey Devils: Jack Hughes
New York Islanders: Anders Lee
New York Rangers: Jacob Trouba
Ottawa Senators: Brady Tkachuk
Philadelphia Flyers: Scott Laughton
Pittsburgh Penguins: Bryan Rust
San Jose Sharks: Luke Kunin
Seattle Kraken: Jaden Schwartz
St. Louis Blues: Brayden Schenn
Tampa Bay Lightning: Nicholas Paul
Toronto Maple Leafs: Auston Matthews
Vancouver Canucks: Quinn Hughes
Vegas Golden Knights: Jack Eichel
Washington Capitals: Tom Wilson
Winnipeg Jets: Josh Morrissey




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Dôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies