Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Slováci v NHL

Známy expert: Slafkovský je masívna výhra. Čo s ním urobia Canadiens v lete?

Juraj Slafkovský (foto: X/Canadiens Montreal)

Slovenský útočník Juraj Slafkovský má síce nováčikovskú zmluvu s tímom Montreal Canadiens platnú ešte jeden rok, ale už pred niekoľkými týždňami sa začalo hovoriť o tom, že by novú mohol podpísať ešte pred štartom ročníka 2024/25.


Slafkovský bude môcť oficiálne začať rokovať o novej zmluve s vedením „Habs“ od 1. júla. Už sa objavovali hlasy kanadských odborníkov, že Montreal urobí dobre, ak si draftovú jednotku z roka 2022 upíše na dlhodobo teraz, kým jej hodnota ešte viac nestúpne.

Známy „insider“ Elliotte Friedman z televízie Sportsnet sa po skončení základnej časti pozrel na situáciu v tíme Canadiens a hoci sa nezaoberal možnými podmienkami zmlúv, očakáva, že sa Montreal pokúsi podpísať nové zmluvy so Slafkovským i obrancom Kaidenom Guhlem. A zvážiť by mal aj posilnenie ofenzívy.

„Arizonu sme riešili už dosť, poďme na Montreal. Nikto si nežiada play-off, ale je čas, aby prišla fáza zmysluplnejších zápasov na konci sezóny. Dve masívne výhry sú Juraj Slafkovský a Samuel Montembeault,“ skonštatoval Friedman.

„Očakával by som, že sa Canadiens pokúsia podpísať nové zmluvy so Slafkovským aj Kaidenom Guhlem. V malej vzorke ukázal Lane Hutson, prečo je každý z neho nadšený. Canadiens majú veľa mladých obrancov, takže uvidíme, čo bude. Myslím si, že budú zvažovať veľkú posilu pre útok.“

Slafkovský začal sezónu 2023/24 pomaly, ale v druhej polovici to rozbalil naplno a jeho hodnota rástla každým zápasom. Nakoniec odohral všetkých 82 duelov so ziskom 20 gólov a 50 bodov. Vôbec nie zlé na hráča, ktorý len 30. marca oslávil 20. narodeniny.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies