Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
2
EDM
4
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost
16.01.2022 - 22:05:27
avatar
Reakcia na: burka, 16.01.2022 - 19:29:03
Nechajme chlapcov na pokoji nech trénujú a zodpovedne pristupujú k zápasom konečné nominácie su ešte ďaleko.Tréneri rozhodnú určite len podla výsledkov v prípravných zápasoch a podla zohranosti jednotlivých pätiek.Komentáre laikov môžu ublížiť a nie povbudiť.Dajme im čas na zodpovednú prípravu aby sme si nenarobili preferované hviezdičky,ktoré dokážu nepríjemne sklamať.
∧ skryť ∧
Si chcel rozhybat vlakno vsak ?

hodnost
14.01.2022 - 04:18:18
avatar
Reakcia na: penguin89, 14.01.2022 - 01:30:21
Myslím si, že som človek chápavý, ale tiež mi akosi uniká na čo tu chcel autor poukázať týmto príspevkom o Jedličkovi a o tom, že body sa v našej lige nemajú brať vážne? Jeho hra je výborná, zákonite teda začal zbierať aj body, takže nerozumiem úplne tejto narážke v tomto konkrétnom prípade... Koniec koncov, ja som tu bol úplne prvý kto tu začal spomínať Jedličku, že sledujte ho, že nám tu vyrastá skvelý hokejista. A to ja hráčov neposudzujem podľa zisku bodov, ale podľa predvádzanej hry. Aj Jedličku som začal chváliť ešte v dobe, kedy jeho bodové štatistiky neboli zďaleka také oslnivé ako teraz, bolo to kvôli jeho zrejmej hernej kvalite, ktorá mi u neho bila do očí. No a k tým bodom v našej lige, ak to teda nemáme brať vážne ako hovoríš, bolo by teda fajn si povedať, akí hráči v kategórii do 20 rokov historicky dokázali v našej lige zbierať body podobným tempom ako Maroš Jedlička. Tu je zoznam : Marián Hossa, Gáborík, Šatan, Nagy, Surový, Bicek a približovali sa k tomu ešte Handzuš a Čiernik. Samozrejme prví traja menovaní boli iní level, oni to dokázali buď ešte v mladšom veku (Majovia) alebo ešte 2-krát takým tempom (Šatan). Mimochodom čo spojuje všetkých hráčov z tohto zoznamu? Že všetci si zahrali NHL. Asi teda aj v tej našej lige sú tie body dôsledkom niečoho... Tým nevravím, že Jedlička je budúci hráč NHL, ale ak takýto náš D+1 overager nemá prejsť draftom tak potom aký? Akého D+1 overagera sme mali niekedy lepšieho? To sa pýtam len obrazne, pretože aj keby tým draftom neprejde, tak sa nič nedeje, nie je to v jeho prípade smerodatné. Ibaže ak neprejde draftom on, tak potom už asi nikdy žiadny slovenský overager ak mi to vychádza správne :P
∧ skryť ∧
Reprezentant, ziadna tlacenka cez projekt, ved na rok ide aj do Ceska, takze tie body mu aspon zatial otvorili dvere v Europe.

Podstivy timovy podporny hrac. A tuto otazku, kedze som videl jeho vykony na ms20, by som velmi rad polozil Hascakovi ci niekomu fundovanemu , ze Kto tento rok ak nie Jedlicka ?

Co chceme ? Chceme aby chalani co maju na hrane draft/nedraft tu ostavali a hrali nase ligy. To sa ma kvoli sledovaniu skautov kazdy schopny pobrat ? Mame vytvorene miesta pre mladych v lige, makaju, a co ?

Viem, ze na projekt u18 chodia.

Fakt by ma to zaujimalo , aku slabinu to skryva v sebe ked neprejde ani tento rok.
hodnost
14.01.2022 - 00:12:14
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 12.01.2022 - 22:31:56
Je možno dobré sa všeobecne odosobniť od fanatickej závislosti na góloch a bodoch (špeciálne v slovenskej lige) a od toho odvádzať pozície v drafte. Toto nikdy nie je pravidlo. Napriek tomu si myslím, že Jedlička spravil za 3 roky obrovsky progres, prajem mu to, ale v konečnom dôsledku je draft len číslo a výborným hráčom môže byť aj bez toho.
∧ skryť ∧
Tento tvoj akoze prispevok je splet totalnych hluposti.

Podla tejto logiky by Kemel mal byt v rebricku nizsie ako je. Ale asi sa skauti az fanaticky neodosobnili pri jeho skoku.

Za dalsie, ak mam investovat svoj kapital a mam mat ako taku istotu volby, nedat 6.-7. Kolo hracovi co pravidelne boduje v muzskej lige a je reprezentant je co ?

Slovensko urobilo rovnaky progres a v nominaciach na MS 20 sa uz nedostane len tak hocikto.

Kedze ich mam moznost sledovat , viem, ze sa do repre beru hraci s vykonnostou, danou rolou, so spiritom pre tim a s dobrym korculovanim.

Jedlicka ma velmi dobre korculovanie, ma produktivitu, ma fyzicke parametre, na MS zahral velmi dobre. Lepsie ako Faith, Mesar, Lasak ci Kaslik.

A ak mam povedat aspon jedno meno ktore si to ozaj zasluzi odkedy to sledujem, tak je to Jedlicka. To Cesko o rok, moze pomoct, nemusi.

A ak to jemu nestaci na draft tak ja uz neviem co musi chalan spravit v sezone a so sebou aby zaznelo aspon to meno v "mikrofone" .

Ak je problem len to, ze nieje na ociach tak nech si ten rebricek a draft strcia....

Uprimne, za mna verim, ze tie zostavovacky rebrickov sa robia na zaklade statistik. (CIZE TIE BODY) .Iba prve dve kola sa robia detailne.
A myslim si, ze si skauti kolko raz ani nevedia priznat chybu.

Pamatam si dvojicu ceskych skautov ktori tvrdili ,ze Karabacek bude do 3 sezon v nhl.
hodnost
13.01.2022 - 23:44:13
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 13.01.2022 - 19:36:03
Musim aj ja zareagovat, lebo teraz uz ty zacinas zbytocne vrtat. Ja som pochopil prispevok agenta takto: konstatuje ze body so slovenskej sutaze zaujimaju len malo skautov v suvislosti s kvalitou nasej sutaze,nie su az tak podstatne toboz nie p” u overagerov pri drafte a mysli si ze ho nedraftuju. Ale Jedlicku pochvalil a pozdvihol. Nevidim na tom nic zle ani negativne. Neodpustim si ale jednu poznamku k tebe, a to ze si prilis upaty na seba a nevies niekedy akceptovat nazor najma novych prispievatelov, kedze ty si ty uz dlho a radis sa medzi sluzobne “starsich”. Mam za to, ze sa viacero vlakien rozhybalo najma prichodom novych uzivatelov. Nemozeme sa delit na to, ze spravny nazor maju len dlhorocni. Verim ze to nevezmes v zlom. Ale mozno sa mylim a krivdim ti.
∧ skryť ∧
Body zaujimaju skautov vzdy a vsetkych. Je to jedna z mnoha porovnavacich poloziek. Zvlast v neskorsich kolach , kde su ti hraci tazko predikovatelni.

Aj tak, dnes sa s urcitostou bavime len pri reprezentantoch a top hracoch, ktori sa sleduju roky.

Nemusi byt draftovany, tento rok alebo vobec. O to tu nejde. Proste sa javi dnes ako vynimka z tej skupiny hracov o ktorych sa tu bavime. (Slovak, statsi, nasa liga, bottom6 hrac...)

hodnost
13.01.2022 - 19:05:27
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 13.01.2022 - 18:31:08
Určite som to zle nemyslel, ani nič osobné to nebolo, kto chápe, ďakujem. Kto to berie inak, za to nemôžem. A nepovažujem to ani za roztržku ;-)
∧ skryť ∧
Ak si to muslel inak tak spravne podla mna je vysvetlit to a nie, ze sme nepochopili.

Myslim si, ze Slovak je jednym z tych co vedia ako sa veci maju, a ze len pota-body nestacia ekvivalentne nasa juniorka vs. Top juniorky. Lenze uz nieje rok 2015 ale 2022.
A Jedlicka kto videl jeho zapasi vie akym stylom ich dava. Na draft ma.

Ty si ten co zacal s bodmi a ligou kde hra v suvislosti s Jedlickom . Tak ty vysvetli a neschovavaj sa.

Ak my piseme, ze je Jedlicka vynimka a mal by byt draftovany, ty napis preco nie, pretoze Jedlicka aj na MS 20 pre mna zahral z toho co som videl lepsie ako Demek.

Ma korculovanie, ma postavu ktoru vie pouzit a pisat o dtafte z nasej ligy a NEMAT BODY by bolo skor na tvoj prispevok ako ked tie body aj ma. A nema ich nahodne.

Si to porovnam v Kelemenom ci Kolenicom tak nieje o com.Ani Jeden nemal taku sezonu v rovnakom veku a Kolenic minimalne nevie prekrocit tien, rovnako ako Kupco .

Ty mi prides taky uzivatel co si napise svoju negaciu na iny prispevok a inak nic.

hodnost
13.01.2022 - 14:50:01
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 13.01.2022 - 13:12:15
Úplne zle si to pochopil, skús si to prečítať ešte raz…
∧ skryť ∧
Ty vole, ty nechapes kazdy druhy prispevok pomaly a ides tu pisat Slovakovi , ze on nieco nepochopil.

Slovak pise, ze Jedlicka je vynimka.

Aj napriek realite, by mohol byt konecne po x rokoch hrac co prejde draftom z nasej ligy ako neskory.

Honzek ak dokaze zapracovat na svojich nedostatkoch, tak on o rok je dalsi v poradi. Ak ostane na rok doma.

A to nepisem o Honzekovi ja, ale tak to vnimaju aj odbornici.
hodnost
09.01.2022 - 22:37:54
avatar
Reakcia na: pukfan, 09.01.2022 - 22:04:06
ano. na zaciatku sezony su si vsetci rovni :-) podla EP prestupuje do Borlänge HF J18
∧ skryť ∧
Na zaciatku, presne. A tak hra aj nehra.

A dalsia vec je, ze je tam pohyb hracov, napr. kto potrebuje hrat vyssie o zachranu v u20 stiahne si par chalanov a este ina a asi najpodstatneusia vec je kvalita zapasov ktora verte ci nie moze byt lepsia v spodnej casti ako hornej.

Cize na zaciatku mohli byt lepsie zapasi lebo sa chceli kluby dostat "hore"... a teda ten jeho klub aj ked bez neho HRA tuto sutaz. Po psychologickom zaciatku mozu kluby v pohode zvolnit, pred play-off si pomenit zostavy a vyuzit kvalitu neskor vyssie. Cize aj ked neskor nehra TU sutaz, ak je tam podobna doplnkova zapasova zatat, moze mat vyssiu uroven.

Minimalne ked tam bol Cajkovic a Kaslik tak som to sem-tam sledoval a cumel som aku kvalitu a taktiku vedel zahrat tim na 10. Mieste tabulky.

U20 ma top a skupinu o zachranu ale u18 ma asi len to mini-playoff pred ozastnym play-off.

Aj tak, ako 06ka moze byt poslany do top zapasov nizsie alebo co nieje vobec rarita ale zvyk u takych slabsich klubov ho poslat do Diviznej skupiny do u20. A to je tiez fyzicky narocne.

Plati nie aka sutaz, ale aka kvalita zapasu, kolko vela zapasov. Teda do u18 asi. Potom to uz talenty maju ine.

Cize na zaciatku top zapasi ako Elit/ Region potom kludne aj inde bez Allsvenskan.
hodnost
08.01.2022 - 17:55:38
avatar
Reakcia na: marek113, 08.01.2022 - 15:28:22
Ako by ste zlozili zostavu na HGC? Na mňa Urban(slavik) Strbak,barcik Chromiak,eperjesi Cajkovic,kupec Kralovic,belusko Sisik,dvorsky,ridzon Molnar,jencko,pekarcik Kukumber,pobezal,cedzo Stahon, dej, kurila
∧ skryť ∧
Myslim si, ze treneri to vidia nejak takto...

Urban
Barcik-Strbak
Eperjesi-Chromiak J.
Kupec-O.Jurco
Belusko-Slank

Molnar-Dvorsky-Dej/ Ridzon
Jencko-Sisik-Cedzo
Pilat-Jobek-Kukumberg
Stahon-Pitka-Pekarcik
Pobezal, Maruna
hodnost
08.01.2022 - 17:47:06
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 08.01.2022 - 17:27:51
Súčasné hokejové trendy upúšťajú od fyzikality? Ak som to dobre pochopil, tak to je zvláštne konštatovanie. Ako argument je 75% hráčov draftovaných za posledných 5-6 rokov v top20 s parametrami nad 185/85, k tomu napr. z top10 aktuálneho kanadského bodovania NHL je 8 hráčov min.rovnakých a lepších parametrov. Tým samozrejme žiadneho malého a ľahkého hokejistu neodpisujem, ale žiadneho budúceho Kaprizova, Gaudreaua, DeBrincata u nás žiaľ niet. Snáď si si to myslel nejak inak.
∧ skryť ∧
Jasne, ze to myslel inak.
hodnost
06.01.2022 - 20:36:08
avatar
Reakcia na: detoan, 06.01.2022 - 00:20:14
Neporovnavam Kmeca a Eperjesiho. Podla mna rozdielne typy obrancov. Skor som narazal na to, ze v lete bol lepsi a ako vacsi talent povazovany Barcik, dnes o polroka neskor sa to otocilo. A Kmeca som spomenul len v suvislosti, ze Eperjesi by mohol buducu sezonu do WHL, realne pochybujem ze by mu dali sancu Kosice. Co sa tyka Kuba Chromiaka, tiez som zvedavy na kazdy jeho dalsi progres.
∧ skryť ∧
Mohol by si to upresnit, preco su podla teba rozdielne typy ?
hodnost
05.01.2022 - 01:36:22
avatar
Reakcia na: detoan, 05.01.2022 - 01:28:32
Aj mne sa Eperjesi pozdava. Ocividne napreduje viac, ako Barcik. Som zvedavy kam pojde buducu sezonu, Kosice mu asi sancu nedaju pri svojej aktualnej filozofii, takze to vidim na CHL, co moze byt dobra volba, podobne ako u Kmeca.
∧ skryť ∧
Mne osobne pride Kmec lepsi ako Eperjesi. Hlavne korculovanim.
Napriek tomu pokrok badat.

Chromiak ma zaujima viac. Ci uz ofenzivne alebo defenzivne.
hodnost
02.01.2022 - 12:16:06
avatar
Reakcia na: slovak, 02.01.2022 - 11:00:00
Dovolím si predikovať tohtoročný draft: 1. kolo - Slafkovský 1. kolo - Nemec 3. kolo - Mešár 5. kolo - Petrovský 7. kolo - Eliáš
∧ skryť ∧
5 mien je vysmech !!!

Kmec, Sykora su tutovky dnes.

Elias moze/nemusi ale je na ociach a podla vyjadreni trenera Fenesa, ma dobru pracovnu moralku.

V talone 2002ky Kaslik, Jedlicka aspon jeden z nich je dnes uplne legit.

Repcik, Zlnka bohuzial asi odpadli jeden pre vykony, druhy pre zranenie.

Miziva sanca ale sanca je Sotek a Natny.
hodnost
01.01.2022 - 23:49:06
avatar
Slafkovsky Dvorsky Ciernik
Honzek Demek Mesar
Misiak Petrovsky Sykora
Sotek Suchy Stetka

L.Nemec, Stefancik

Mosko Nemec
Natny Strbak
Becar Kmec
Groch Krakovsky

Elias, Urban, Jurcak



hodnost
31.12.2021 - 12:22:20
avatar
Reakcia na: slovak, 31.12.2021 - 11:13:31
Nesúhlasím. Do záverečnej nominácie (okrem tebou spomínaných Grocha, Bečára, Demeka a Štetku) môžu prehovoriť z ročníka 2003 aj Marinov, Socha, Chovaniak, Bačo, Géci, Štefančík, L. Nemec, Kupčo, Danielčák, Šramaty a v posledných dňoch obľúbený Oliver Stümpel. A samozrejme nejaká \'03 môže počas sezóny vyskočiť, čo by nebolo prvýkrát.
∧ skryť ∧
Pri mene Chovaniak som prestal citat.
hodnost
31.12.2021 - 01:05:05
avatar
2003ky ziadna sancs o rok na ms20. Max. Groch, Becar, Demek a Stetka. Inak nikto.
hodnost
28.12.2021 - 22:42:31
avatar
Reakcia na: rokobo, 28.12.2021 - 22:35:48
Máš pravdu. Na 80% to boli naše najlepšie 2006-ky
∧ skryť ∧
Ja som nepisal, ze je tam 80 percent hracov ale, ze to nemoze byt vyhovorka. Nominovali, nominovali. Treba ako som uz napisal, ze respektujem , ze sa este v tejto kategorii bude davat priestor viacerym.

Keby to bol silny rocnik, tak by 07ky ani nespomenuli.

Vo Swedsku ich je par , potom z projektu Pobezal, Theo Kiss z usa....

Prehra, 9 kusov, ziadne vyhovorky.
hodnost
28.12.2021 - 22:26:17
avatar
Reakcia na: rokobo, 28.12.2021 - 22:13:23
Češi mali niekoľko 3 dňových zrazov. Na prvom vyberali zo 60 hráčov.
∧ skryť ∧
No to je pekne, ale aj nasi treneri si vyberali a zda sa ,ze ti okolo co teraz dostali priestor nic moc.

Skratim to tak, ze tento rocnik je tak slaby, ze asi nebude mat moc zmysel davat sancu B-cku. Respektovat ale respektujem, ze to budu robit.
hodnost
28.12.2021 - 18:53:03
avatar
Reakcia na: Kubec24, 28.12.2021 - 17:54:29
Absolutne sa mi potvrdzuje, citajuc toto vlakno, ze slovensky fanusik je fanusik uspechu a vsetko co sa vymika jeho prvotnej utopickej predstave je predpojate patologickym pesimizmom, ktory zachadza az do demagogie. Z principu nemozem brat vazne prispievatela, ktory neveri nasmu timu proti najslabsiemu timu v skupine, len preto, lebo je empiricky traumatizovany. Nemozem brat vazne prispievatela, ktory hani nasu jednotku za to, ze nedokazal vynulovat svedov a ktory tvrdi, ze brankar chyta na 60% (sic!) Hladam v tychto komentaroch nejaky logicky rationale a mam pocit, ze bud neviete prekusnut prehry a svoju nasratost si ventilujete absolutne neadekvatne alebo ste inherentne pesimisticki vzhladom na minule skusenosti. V oboch pripadoch si to nasi chalani nezasluzia, lebo objektivne predstavuju to najlepsie, co sme poslali na lad za poslednych xy rokov. A ziadny cherry picking statistik toto tvrdenie nevyvrati.
∧ skryť ∧


Zmiluj sa Boze, nevedia co cinia...
hodnost
27.12.2021 - 15:26:18
avatar
Reakcia na: Zámčan, 27.12.2021 - 15:17:41
Skľudni hormón, otče. Vypadá to snáď, že som si doňho kopol? "Štrbák nám to neprehral" "Maxim nie je zlý obranca" "Má v sebe talent" "mám z neho lepší pocit než z Černáka" Kde som si podľa teba doňho kopol? Že som povedal, že si myslím, že je tam kvôli otcovi? Super. Už ani nemôžem povedať, že čo si myslím. Myslím si, že je nešťastné brať 16-ročného hráča, ktorý je synom asistenta trénera a nie je považovaný za obrovský generačný talent. Ešte k tomu v situácii, keď máme už tak totálne mladé mužstvo a malo sa aj vypadávať. Toť vše. A ozaj, "Co tvoj mozog nedostal odmenu za ponocovanie tak treba si kopnut ?" Nielen, že si zle odhadol môj komentár, ešte si musel urobiť presne to, čo si si myslel že som urobil ja, a síce kopnúť si. To si si mohol naozaj odpustiť. Ja som si do nikoho nekopol.
∧ skryť ∧
Ty si v prispevku napisal, ze si myslis ,ze je tam kvoli rodine ty vole.

To je aky pochod ?

Je tam lebo je lepsi ako ostatni a len trener moze za to, ako to dopadlo a ako to mohlo dopadnut.

Ma skill, postavu, nieco uz v repre ukazal ako malokto, a hlavne slovo agilita je to co si vsimaj.

Uz je tu doba ,ze sa za prispevky davaju pokuty a tresty. Davaj si bacha. Nenavist je zaciatok a nepravdive informacie ala konspiracie su stred, pride cas ked aj taketo "myslim si" bude za 500.

Si neviem predstavit co to tu bude ak prehrame 2 dalsie zapasi s nim v zostave.
hodnost
27.12.2021 - 15:18:57
avatar
Reakcia na: Miro51, 27.12.2021 - 15:11:54
Proste nevyšla mu polovica zapasu. Druhu polovicu sa už chytil. Za mňa najhoršie by bolo keby ho dnes treneri posadili. Štrbák by mal dnes nastupit a nadviazať na druhu polovicu zapasu. Štrbák bude patriť medzi najlepších obrancov za par rokov. Treba ho podržať dnes a verím že do toho dá maximum. :sr:
∧ skryť ∧
Presne, ved ten faul na hlavu od neho to bola taka nahoda, ze az. Ja trpnem pri Charovi co ma suboje pri mantineli s 170+ hracmi , kde jeho hokejka je inde ako hlava supera. To je taky tlak na koncentraciu , cit pre hru a moment, ze az.

Naozaj najlepsie co by sa mohlo stat naz tomto fore, je, ze by tu nejaky profik ako Chara ci Granak zhodnotil pre fans stranky taketo veci, lebo tu len kipi zlc

Mozog ked nema racio tak reaguje len afektovo.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 251 >

Krátke správy
Najnovšie články
Môže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom Florida vrátila Bostonu prehru aj s úrokmi. Vyhnala Swaymana z brány a vyrovnala si rekord! Cena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoBlues vymenovali trvalého hlavného trénera Potvrdené: Senators povedie niekdajší tréner slovenského talentu Veľká dráma v New Yorku, Coloradu sa podaril famózny obrat Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies