Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

15.02.2014 - 22:25:12
avatar
Na dole uvedenej linke su ohlasy odbornikov. Toto je moj respond znazorneny v zatvorkach.

Slováci prehrali aj so Slovincami - reakcie osobností:

http://www./Sochi_2014/clanok11 ... bnosti.htm


Jozef Golonka (bývalý hlavný tréner reprezentácie SR
Mne v hernom prejave nášho mužstva chýbalo nasadenie, chuť pobiť sa o výsledok a aj vlastenectvo, pocit hrdosti. Ale hokej a šport vo všeobecnosti je zrkadlom nášho spoločenského a politického života. Je to verný obraz celej našej spoločnosti. (Kto im mal pripomenut to vlastenectvo Kanadsky alebo Cesky kouch? Cesi alebo Kanadania by zhajerovali slovenskeho trenera?)

Vladimír Šťastný (bývalý asistent trénera hokejistov SR
V hre nášho mužstva mi chýbala predovšetkým rýchlosť. V pohybe i v myslení. Kopitar si v priestore pred nasou brankov robil, čo chcel. V našom mužstve nebolo hráča, ktorý by ho dokázal včas zastaviť. V tíme mi chýba vodca, líder, hráč, ktorý by zdvihol mužstvu sebavedomie. (Kto mal byt tym hracom, Chara NHL atrakcia?)

Pavol Rybár ( bývalý reprezentant SR
Slovinci sa na ľade hokejom bavili. My sme sa zasa trápili. Navyše, v našom mužstve mi chýbal hráč, ktorý by zobral zodpovednosť za výsledok. (Amateri proti profesionalom.)

Radoslav Hecl (bývalý reprezentant SR,
Tréneri však mali dostatok času na to, aby mužstvo na ZOH kvalitne pripravili. Aby si vybrali hráčov, ktorí im ´pasujú ´do hernej koncepcie. Mne však v mužstve chýba niekoľko hráčov, ktorí v ňom podľa mňa mali byť. Peter Podhradský, jeden z najlepších obrancov, akých momentálne máme. Laco Nagy, veľký srdciar a bojovník v útoku a, samozrejme, Miro Šatan. Toto sú jeho zápasy! On sa v dueloch s podobnými súpermi ako je Slovinsko vyžíva. On vie takéto súboje rozhodnúť. (Halak a Budaj mi pripominaju rozpravku “No, a je to”Ich vykony v poslednej dobe boli slabe a boli za to aj kritizovany. Na druhej strane Kopitar nedal na supisku vlastneho syna lebo nepodaval vykony. Ak si dobre pametam, Hosovci su stale na supiske, to je pravidlo alebo predplatne?)

Miroslav Hlinka (majster sveta z MS
Výnimočný výkon predviedla ich najväčšia hviezda Kopitar, ktorý sa v tomto zápase presadil, keď to jeho mužstvo najviac potrebovalo. Bol najvýraznejšou postavou tohto súboja." (Proti nam staci postavit jedneho strasiaka a sme odstaveny. Na OH v Turine to bol Jagr a vo Vencouveri to bol Selänne ktori nas pripravili o bronz.)

Co z toho vyplyva? Nic, preto ze je to vsetko o nicom. To co Petra Stastneho generacia vybudovala, ta dnesna to zrujnovala. Len som zvedavy kto bude trenerom Slovenskeho tymu na buduce? Predpokladam ze niekto s Jamajky.)

Marian Hossa mal pravdu ze prekvapime a sam bol prikladom.

1

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies