Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

31.12.2017 - 11:45:24
avatar
Reakcia na: Terris1, 31.12.2017 - 11:38:31
O čom to zas trepeš ? ja viem že je silvester ale nemusíš od rána chlastať a potom trepať nezmysly, alebo si otvor oči keď sleduješ zápasy, ty nevidíš rozdiel ? aha tak góly nám strielajú kundrík smolka čacho hedera či fereta že ? Ružička hral včera perfektne, je to svojský hokejista ale o dve triedy lepší od vyššie spomínaných, ty mi chceš povedať že nevidíš rozdiel medzi ivanom, bodákom či fehym oproti matejovičovi či feretovi ? tak to si otvor oči kamarát. fehervárymu nevychádza zatiaľ turnaj (jeden turnaj) nie ako vyššie spomínaným ktorý na medzinárodnom fóre nič nehrajú ani nikdy nehrali. A si myslíž že mňa baví čítať tie tvoje tliachy a neustále obhajovanie tých núl z projektu ? kde pracuješ v szlh keĎ takto drístaš ? projekt od budúceho roka končí a tieto tvoje výlevy našťastie skončia. nazdar
∧ skryť ∧
Daj si tabletku na ukľudnenie. Ruzickovu otrasnú hru nazývať svojkostou ...hahaha. A nevidím rozdiel Fehervary Hedera Fereta a dokonca ani Matejovic. To iba ty ma provokujes tym neustálym nadávaním na projekt a hráčov. Ty co možno ked vobec si v živote nestal na korčuliach tu v kuse urážaš. Daj uz pokoj jednotlivcom a nekaz normálnym zážitok z hokeja a nevnucuj nam hviezdy podľa mena.
31.12.2017 - 11:26:49
avatar
Reakcia na: Terris1, 31.12.2017 - 10:56:00
Tak po včerajšku sa dúfam konečne potvrdilo že náš monštruózny projekt orange 20 nemá absolútne žiadny zmysel, potvrdilo sa že Durný je diera ... áno zachytal jeden a pol zápasu uznávam no už padol do svojho štandartu (viď turnaj v nemecku pár mesiacov dozadu), v obrane absolútne nezmyselný projektový obrancovia matejovič, hedera, fereta (zeleňáka nerátam toho vychovalo česko nie projekt) a mimo bol kus aj feherváry to uznávam, v útoku absolútne zbytočný čacho, kundrík aj smolka (kľudne tam mohli byť valach lacka a hrehorčák a verím že títo chlapci by tam zahrali oveľa viac, čacho sa potvrdil že je polovica z galbavého viď presadenie sa v švédsku a následný odchod. z projektu stál za to tamáši a kelemen to uznávam aj keď všetci vieme že toto nie sú projektový hráči ale vychovaný bystricou respektíve zvolenom ... takže koniec koncov z projektu nehral dobre nikto čo ma vôbec ale vôbec neprekvapuje lebo takto to je každým rokom a všetko musia ťahať rok čo rok chlapci zo zahraničia... keby bol na msj tým projektu tak by ste uvideli tie výsledky, naša liga nemá úroveň, a druhá ani nevravím nemáme šancu sa rovnať proti švédskej, fínskej, ruskej, českej lige a preto chvala bohu aspoň pár našich chlapcov má rozum a ide rozvíjať svoje schopnosti do týchto vyspelých zemí ... čo potom vidno aj na lade, aspoň sa dokážu priblížiť výkonom spomínaných krajín, žiaľ keď majú k tomu v tíme Ďalších 7 nemehiel ktorý musia hrať lebo (projekt ernest obálka orange dvadsať) tak to tak dopadne, mimo týchto hráčov by sme uhrali s fínskom tutovú xku. Dúfam že ste konečne pochopili že kritika projektu orange je opodstatnená a nemá žiadny význam, je absolútne jedno či by hrali hráči ako kundrík (poprad), tamáši (bb), čacho (trenčín), kelemen (zvolen), hedera (bratislava) vo svojich kluboch alebo v projekte, ak by na to mali presadili by sa aj tak, absolútne zbytočné peniaze po dlhé roky, vyciciavanie účtov a výsledok nulový
∧ skryť ∧
Podľa toho co si tu predčasom pisal,tak nas mali spasiť hrací typu Ružička,Fehervary atd....a ja si predstav nemam ten dojem. Nevidím absolútne žiadny rozdiel medzi tvojimi hviezdami a tými obyčajnými. Uz konečne ber toto mužstvo ako tím a prestaň tu vypisovať o hviezdach. My ich jednoducho nemáme. A ak uz pises o to kto ako hral a pozeráš hokej,tak jeden kto si najviac nestrazi hráčov,nedrží pozíciu je Zelenak. Liska je lepsi ako Ružička. A Korencik je porovnatelny ako projektový. Bucek je skvelý. A brankár nas vcera podržal,možno nedal pozor pri Ruzickovom góle,ake Ružička to dodrbal riadne. A nie len to. Nerád sa vyjadrujem k hracom,ale uz ta nemôžem citat.
25.12.2017 - 10:47:08
avatar
Reakcia na: slovak, 25.12.2017 - 10:28:21
Ak mám vyjadriť názor za seba, úplne by mi stačilo ak by Lacku, Valacha, Hrehorčáka a Ovečku povolal do kempu a mohli by sme si porovnať ich výkonnosť s hráčmi z projektu (ako sme videli súboj Solenský vs. projekt, Kmec vs. projekt). Bolo by ich tam veľa? Tak by nehrali Ružička, Studenič, Roman, Fehervary, Bodak, ktori uz nemaju co dokazovat. Beries?
∧ skryť ∧
Beriem. Ved ja nikde netvrdím, ze sa nemohli ukázať viacerí. Ale nebolo im to umožnené a vzhľadom na tých co tam boli, je ta nominácia fajn.
25.12.2017 - 10:11:15
avatar
Reakcia na: Terris1, 25.12.2017 - 08:53:46
naozaj krásne príspevky na skladbu tímu, fungovanie v systéme mládeže a Ernieho http://www.hokejportal.net/?q=clanok/78296/bokros-oznamil-zaverecnu-nominaciu-nezmestili-sa-do-nej-piati/diskusia za takéto nátlakové a arogantné príspevky by ste ma tu už zožrali pričom vidíme že sú aj o kapec horšie ... a pritom absolútne ale absolútne pravdivé každý jeden jedinec na HP má pravdu ako môže ísť na MSJ Matejovič či Fereta na úkor Kmeča Žiaka a podobne ako môže ísť na MSJ Kundrík či Smolka na úkor Hrehorčáka Valacha, Baláža či Lacku, je to nepredstaviteľné a dúfam že tento hnoj čo to trénuje čo najskôr skončí, chce sa mi z toho grcať, nech korupcia pri nominačných výberoch konečne skončí, Bokroš skonči všetci si to prajeme ty had skorumpovaný !!!
∧ skryť ∧
Ta som si prečítal tie príspevky a dovolili som si jeden skopírovať : presne pre takých ako si ty
Ok a teraz mi napis na miesto koho by isli, kludne ti moze pomoct MIZU78

Tak po prve, najslabsi hrac v utoku je asi Solensky, kto by to bol povedal ze, ked este pred dvomi rokmi bol povazovany za nasu najlepsiu 98. Cacho s Tamasim su uplne opravnene v nominacii, a aj keby Ernest mal zobrat Lacku, Valacha atd tak urcite nie na ukor tychto dvoch. Dalej, aj Kelemen si svoje miesto viac ako len uhaji MS18 mu pred pol rokom usli len koli zraneniu. Romana, Lisku, Buceka, Studenica, Ruzicku, Krivosika, tak na ich ukor asi tiez nie ci ako myslis, pan trener? Ak si predvcerom videl zapas s Rusmi tak Kundrik je v nominacii uplne legitimne hral lepsie ako vacsina zahranicnych posil a to sa tykalo vsetkeho od korculovania, nasadenia, dokonca budes sa cudovat, ale aj v situaciach jeden na jedneho ani zdaleka neposobil zle. Posledny koho by mohli nahradit je Smolka, ale aj ten je podla mna celkom kvalitny, ale ked uz silou mocou chceme nejakych hracov z utoku nahradit za Hrehorcaka, Galbaveho, Lacku, Valacha, Balaza ci uz po novom aj Vybirala s Vasasom, tak asi len za toho Solenskeho a dajme tomu ze aj ten Smolka s Kundrikom. Ci chces vyradit Romana, Krivosika atd? Ci co ty nato. A to stojim si za tym ze Kundrik na MSJ je opravnene a aj Smolka.

Dalej co s obranou je tam top 5 bekov na slovensku rocnika 98 a 99 s tym som uplne spokojny. Kolega vyssie sa vyjadril ze aj Korencik je slaby, myslim si ze ten jeho vyrok nepotrebuje komentar. Hedera s Feretom niesu ani zdaleka taki tragicki za akych ich tu podaktori oznacuju. Kmec ani zdaleka nie je o par tried lepsi, to by potom asi nehral "len" NAHL. Taktiez zrazu chcete vsetci Ziaka pred pol rokom ked po jeho hrubke sme dostali v predlzeni gol proti rusom, tak znovu sa nasli jedinci ktori pisali ze chlapec nato nema.

V brane uznavam jedno meno si tam viem predstavit ine. Ospevuje sa Hrenak, len opat sa zabudlo kto pred dvoma rokmi pustil tri goly z troch striel proti danom a potom co ho nahradil Durny, tak urcite nesklamal. Nech chyta v oridzi akokolvek, pred dvomi rokmi nas vytiahol z bahna. Mimochodom tiez sa mi nepozdaval v pripravnych zapasoch chytal slabo, ale pointa je v tom ze tunajsi diskuteri velmi rychlo zabudaju resp pamataju si iba co chcu.

Na zaver len tolko, ze aj ja si viem v time predstavit aspon Lacku a Valacha, a este jedneho normalneho beka, vsetci vieme asi za koho, ale nech uz je v time ktokolvek fandit im budem, a najme v tomto time je aj tak dost vela talentu a tento tim si urcite nase sympatie zasluzi
24.12.2017 - 13:04:54
avatar
Reakcia na: saskin, 24.12.2017 - 12:59:47
Ako suhlaim s tebou ze nikdy nebudu vsetci spokojni, to je jasne. Preto tvrdim ze ak to aj takto dopadne tak som rad a fandil by som aj keby tam siel iba cisto tim zlozeny z orindzakov. Ja hlavne chem aby hracom ako su Liska, Fehervary, Ivan, alebo aj Krivosik, vysli MSJ, ukazali sa a boli draftovani resp Krivosikovi pomohli v tom aby hral pravidelne v Liige. Teda opravim sa, dopomohli k tomu aby boli draftovani, lebo az tak vela sa jendnym turnajom zmenit neda.
∧ skryť ∧
Ved ano o tom to ma byt. Vsetkym im prajem nech sa ukazu v co najlepšom svetle a nech si im možno aj tieto zapasy pomôžu v ich hokejovej kariére. Nikto z nich isto nie je žiadny grazel a snažia sa ist za svojim snom. Niekto ma na viac,niekto si to musi vydrat, niekto ma možno uz meno a staci mu menej....ale každopádne su tam,vyber sme ovplyvniť nevedeli a teda im úprimne prajem uz ked tieto sviatky trávia daleko od rodín,nech si plnia svoje sny naplno a nech im to hraje
24.12.2017 - 12:52:58
avatar
Reakcia na: saskin, 24.12.2017 - 12:49:25
Mne nevadi ani Fereta z Hederom. No mas pravdu je to nelogicke. Ernest sa proste v urcitych veciach nezaprie. Kazdopadne mal som o dost vacsie obavy o nominaciu takto to dopadlo velmi uspesne. :D Teda aspon dufam ze to tak aj bude.
∧ skryť ∧
Ale v podstate vcera som bolo milo prekvapený aj Feretom,aj Hederom (v lige sa mi viac páčil Fereta), útok zložil Erny celkom fajn...nikdy nebudeme všetci spokojní. Takze to Uzatváram tak, ze mu ta nominácia celkom vyšla a snad tu o pár dni budeme pisat ako super chlapci hrali.
24.12.2017 - 12:47:23
avatar
Reakcia na: Kuba10, 24.12.2017 - 12:32:01
presne Kmeča by som vymenil za dreveného Matejoviča a domov poslal aj Feretu a v tíme by som ponechal Vybírala ale čo už ... Nominácia je finálna ...
∧ skryť ∧
Zbytočne tu rozoberame kto mal ist domov,ja by som poslal Hederu....no to uz nezmeníme. Držme im palce v zostave akej su.
24.12.2017 - 08:29:56
avatar
Reakcia na: Terris1, 24.12.2017 - 00:29:19
Hráči z projektu naprostá zúfalosť bieda bez sebavedomia bez kvality bez nápadu, okrem zeleňáka stoja všetci za hovno do jedného by som ich vymenil za zahraničných
∧ skryť ∧
Bol to kolektívny výkon,všetci sa snažili a ozaj tvoja nenávisť k projektu mi tu začína prekážať a na svoju frustráciu by si si mohol nájsť iny koníček. Miesto pochvaly co si zaslúžili,znova tvoje múdre reci
24.12.2017 - 08:27:46
avatar
Vyradení su : Kmec, Jasko, Marcinek, Lesko a Vybiral (zatial neoverene ale myslim,ze mozem veriť tejto info)
03.12.2017 - 12:31:58
avatar
Reakcia na: Terris1, 03.12.2017 - 09:17:12
Matejovic bude na 100% účastník majstrovstiev maximálne ako divák pred telkou to je celé ... Ale z iného súdka: NCAA: Hrenák 40/40 💯 % záves ushl : lacka 1+0, Buček 0+1, valach 1+1, NAhl: kmec 1+1
∧ skryť ∧
Bohužiaľ teraz sa mýliš. Matejovic tam bude,je blízka rodina Satanovi a bežne sa s tym chváli.
21.11.2017 - 21:43:47
avatar
Reakcia na: Terris1, 21.11.2017 - 20:37:11
Ukázal sa nám aj hedera Matejovic či svarc tiež mi stačilo dokonca mi dvíhali žalúdok oproti tomu som korencika videl na msu18 hlinkovi či viacerých pripr. Turnajoch a taký tragédia ako vyššie spomínaný nie je a to ešte nevravím o hilekovi či krempaskom ktorý majú hokejku len na podopiera nie takže len tak pre tvoje info nebudem to opakovať projekt je pre nyemandov čo sa nedokázali presadiť v kvalitnejších súťažiach vo vyspelejších krajinách preto prijali možnosť hrať v auto projekte pár nasilu dotlacenych výnimiek tam samozrejme muselo ostat
∧ skryť ∧
Ach...skoda slov ani neviem z čoho prameni toľká nenávisť k chlapcom z projektu. Ja si tiez myslim,ze projekt ako taký je zbytočný,ale nenávidieť chlapcov len preto,ze su tam... Apropo možno len ich rodicia nemali na to,aby išli niekde hrať vonku,ale to teba asi nenapadlo. A ku Korencikovi : tak asi mu klesá výkonnosť,alebo mal migrény teraz,ale tiez sa mal radšej hokejkou podopierať,možno by tie pády co tam dával ustal.
21.11.2017 - 20:23:53
avatar
Reakcia na: Terris1, 19.11.2017 - 00:47:09
Najlepšia určite nie, chýba tam Galbavý ktorý je inde než Smolka, v obrane je Švarc či Hedera oproti Kmečovi s Korenčíkom o triedu slabší ..
∧ skryť ∧
Korencik sa na turnaji vo Švajčiarsku ukázal,snad nám stacilo
21.11.2017 - 20:20:22
avatar
Reakcia na: , 21.11.2017 - 16:53:57
:LOL: Na toto teda uz fakt nemam chut reagovat. Daj sancu Krivosikovi v zapase spolu s projektantmi a uvidime...
∧ skryť ∧
Súhlasím s Matejom. ved ty tu vkuse zhadzujes všetkých projektantov...minule si bránil Korencika, ktorý mal tu šancu a ukázal,ze mu to teda nejde. Kmeca som videl hrať cca 15krat a z toho asi raz hral dobre... Ja netvrdím,ze všetci v projekte su hviezdy,ale su tam aj šikovní chlapci.... A vobec snad je to v rukách trénera a ako rozhodne,tak bude.
13.11.2017 - 21:26:49
avatar
Reakcia na: Rodic, 13.11.2017 - 21:22:04
Ja nerozprávam o tom kde hra,ani to nepopieram. Ale preco nepriznať,ze bol teraz jeden z najhorších. Ved fajn,možno nemal svoje dni,alebo ja neviem co. Len sa mi nepáči,ze hráč (vďaka menu) môže odohrať turnaj na prd a nikto to nenapíše priamo. Útočí sa iba na Durneho. A co sa od neho čakalo? No napríklad, ze ked uz hra v tej 1.patke ako pises,tak mal byt minimálne raz lepsi ako ostatní...a to bohužiaľ nebol,bol raz horší ako ostatní,okrem Matejovica,to súhlasím
∧ skryť ∧
Prepáč reagujem na príspevok vyššie,omylom som reagoval na tvoj
13.11.2017 - 21:22:04
avatar
Reakcia na: matejj123, 13.11.2017 - 20:41:01
dovolim si nesuhlasit, Korencik bol naozaj slaby na tomto turnaji. Nehovorim ze je slaby celkovo, to urcite nie ale tento turnaj mu proste nevysiel. Boli tam aj horsi (matejovic napr) ale naozaj nehral nic moc.
∧ skryť ∧
Ja nerozprávam o tom kde hra,ani to nepopieram. Ale preco nepriznať,ze bol teraz jeden z najhorších. Ved fajn,možno nemal svoje dni,alebo ja neviem co. Len sa mi nepáči,ze hráč (vďaka menu) môže odohrať turnaj na prd a nikto to nenapíše priamo. Útočí sa iba na Durneho. A co sa od neho čakalo? No napríklad, ze ked uz hra v tej 1.patke ako pises,tak mal byt minimálne raz lepsi ako ostatní...a to bohužiaľ nebol,bol raz horší ako ostatní,okrem Matejovica,to súhlasím
13.11.2017 - 18:56:21
avatar
Reakcia na: Terris1, 13.11.2017 - 18:45:21
Len škoda že ak Korenčík mal problém s korčuľovaním a v tvojich očiach bol jeden z najhorších obrancov tak neviem či si nesledoval nejaký iný turnaj, lebo Taký Švarc, Matejovič či Fereta hrali oproti Koreňovi totálnu tužku ... ale tak každý asi máme iný zrak tým to bude čo ...
∧ skryť ∧
Problem s korčuľovaním som myslel skor ako metaforu,na jeho výkon,ktorý bol podľa mna na to co sa od neho čaká úbohý. A pozeral a čítal som aj live komentáre a nie som sam kto nechápal,ze ho Bokros este nenechal sediet. Takze bez urážky,tento turnaj bol v mojom ponímaní a jeho hry katastrofa.
13.11.2017 - 11:39:27
avatar
Reakcia na: Terris1, 12.11.2017 - 08:58:30
Útok Vybíral, Čacho, Vašaš zoberie na isto ... to mi nevadí to sú naozaj kvalitný hráči na slovenské pomery ale kundríka či jaška vyzdvihoval do nebies pri oslabeniach atď .... takže kundrík je asi jasný pričom to je opäť ďalší prípad hokejistu ktorý bude do dvoch rokov hrať buď anglickú alebo druhú francúzsku k zhodnoteniu, niektorí hráči obstojne niektorí sú v lese ... hlavne niektorí obrancovia to bola strach a hrôza, celkovo sme boli aktívnejší hlavne v druhej polke zápasu ale mali sme nemohúcnych strelcov, niektoré strely ako keď hráme na rybníku v zime ..., niektoré zbytočné vyhadzovania a nahadzovania do rohov - rozumej zbavovanie sa pukov aj po pár sekundách v striedaní ..., nebola to zas taká katastrofa vzhľadom na to aké sme mali mužstvo a že hlavne útok sa ešte rapídne posilní ... ďalšia nepochopiteľná vec naši najlepší hráči Korenčík, Feherváry, Galbavý v štvrtom útoku ( písaný ako zámorský útok ) ale fakt boli až v štvrtom čo je nepredstaviteľné ... ja len dúfam že ich šetrí na MS ináč si to neviem vysvetliť ... a dva zápasy po sebe som zvedavý či aspoň dnes to nejak prehodí ten hňup ... niektorí hráči v totálnom lese, absolútne nestačia na medzinárodnú úroveň, treba zas priznať že Švajčiari tam až na pár hráčov mali asi kompletné mužstvo a to Hischiera už ani nemôžeme rátať (NHL) takže chýbali z obrany Gross (OHL), Geisser (NLA), Le Coultre (QMJHL) z útoku Kurashev (QMJHL), Ruegseeger (zranenie - NLA), Sigrist (WHL)
∧ skryť ∧
Korenčík bol teraz vo Svajciarsku jeden z najhorších obrancov, myslím, že mal problém korčulovať, nemohol som na neho pozerat, takže myslím, že aj 4 formácia bola pre neho až až
10.11.2017 - 22:24:19
avatar
Reakcia na: matejj123, 10.11.2017 - 22:06:56
myslím že projekt sám o sebe nie je zlá vec. avšak dáva obrovský priestor pre korupciu. keby nie je projekt, viacerí hráči z tých čo sú v ňom by hrali našu juniorku. to nie je dohad ale fakt, každý rok po skončení MS viacerí hráči z projektu zamieria do našej juniorky. a mnohí často ani v nej nejak nedominujú. keby nie je projekt, ťažko by sa obhajovala trénerovi nominácia hráča z našej slabej juniorky. vďaka projektu je tu možnosť už v auguste stiahnuť hráča do projektu a potom samozrejme každý rok počuvame formulku: on hrá seniorský hokej, takže je určite lepší ako hráč zo zahraničnej juniorky. Lenže sa pri tom zatajuje fakt že ten hráč túto ligu hrá umelo, kvôli projektu a nie kvôli tomu že na to naozaj má! Preto si myslím, že projekt by mal byť zrušený. Tí, ktorí na mužskú ligu majú, tí v nej priestor dostanú, viď Tamáši, Ivan, či iní. A kto na ňu nemá a bez nej by bol len v našej juniorke, ten na MS aj tak nepatrí.
∧ skryť ∧
No ja netusim resp. nechcem sa vyjadrovať ci je projekt potrebný,alebo nie...ake nemyslím si,ze aicky hráč,ktorý opustí hranice. SR a ide hoci iba do CR je ihneď hviezda hodná na MS. A mam pocit,ze vsetky tvoje diskusie su o tom. Haniť co tu ostalo a chváliť vsetko,co zmizlo prec z oči... Napr. Hrehorcaka som videl hrať v lete,kde patril medzi TOP 5najhorsich hráčov,hral sam na seba a nie pre tím,taktiež "vraj" ma problem zapadnúť do kolektívu....tym chcem iba povedat,ze nálepka zahraničný je TOP je mylná a tréner by mal poznať chlapcov aj mentálne a zložit tím,ktorý si sedí aj ľudsky. A pre mna za mna aj všetkých z vonku
10.11.2017 - 21:34:19
avatar
Reakcia na: Terris1, 10.11.2017 - 21:25:25
Aký si ty odborník kamoško, ja ti hovorím, že v dnešnej zostave s dnešnou predvedenou hrou a tým neskutočne odporným herným systémom by nám Dáni v najlepšom zložení dali minimálne 5ku !!! A ak mi tu budeš zas oponovať tak si nejaká bokrošova kurva alebo proste nemáš zdravý rozum
∧ skryť ∧
Aj ja som to pozeral a hrali to co potrebovali. Odborníkov ako ty,je vela a všade...a doma z gauca 😂 Ja drzim chlapcom palce.
24.10.2017 - 11:51:25
avatar
Reakcia na: , 23.10.2017 - 21:02:07
Normalne zasnem ako sa vam v tych zostavach neujde miesto pre Niki Jaska... Na beton bude v nominacii a podla mojho skromneho nazoru bude hrat s Liskom s ktorym si velmi dobre rozumie uz z minulorocneho projektu. No a ten Krempasky ak pojde, tak sa radsej odnaucim vnimat jeho cislo na drese... to naozaj nepotrebujeme take poleno antihokejove mat na turnaji akym MS su...
∧ skryť ∧

1 2

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies