Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Halák pri návrate prehral, Višňovský nebodoval

V noci z nedele na pondelok sa odohrali v NHL štyri stretnutia a vo všetkých sa z výhry tešili domáce tímy. Do hry zasiahli dvaja Slováci a obaja prehrali. Jaroslav Halák sa vrátil do brány Blues.

HALÁK PRI NÁVRATE DO BRÁNY PREHRAL

Slovenský brankár Jaroslav Halák sa po prvý raz od 18. októbra postavil do brány St. Louis. Návrat mu však nevyšiel podľa predstáv a Blues prehrali v Edmontone proti domácim Oilers 2:4. Veľký podiel na výhre má veterán Ryan Smyth, ktorý strelil dva góly a stal sa prvou hviezdou stretnutia. Víťazný gól zaznamenal v 34. minúte Jordan Eberle a strelecky sa presadil aj Shawn Horcoff, ktorý v šiestej minúte otvoril skóre zápasu. Ryan Nugent-Hopkins získal dve asistencie a brankár Nikolaj Chabibulin urobil 28 zákrokov, aby si svoju tohtosezónnu bilanciu upravil na 5-0. Halák zlikvidoval 26 striel (86,7 %) a prehral piaty duel v ročníku. Z jeho spoluhráčov sa do listiny strelcov zapísali iba David Backes a Alex Pietrangelo. Kým „olejári“ ťahajú sériu piatich víťazstiev, Blues prehrali druhýkrát v rade.

MASON DOVIEDOL BLUE JACKETS K VÝHRE

Článok pokračuje pod reklamou

Brankár Steve Mason sa stal najlepším hráčom zápasu po tom, čo zlikvidoval 19 striel a pomohol Columbusu k víťazstvu 3:1 nad Anaheimom, ktoré bolo pre klub z Ohia iba druhým v aktuálnej sezóne. Kapitán Rick Nash využil už v tretej minúte presilovú hru a Columbus sa ujal vedenia. V polovici prvého dejstva Ryan vyrovnal a okrem dvoch gólov videli diváci aj tri bitky. O víťazný presný zásah sa postaral už na začiatku druhej tretiny Ryan Johansen a gólovú bodku za zápasom dal v 33. minúte Fiodor Ťutin. Dan Ellis z Anaheimu chytil 18 striel. V drese Ducks hral aj obranca Ľubomír Višňovský, ktorý odohral 21 minút a 19 sekúnd. Do štatistík si zapísal jeden mínusový bod, jednu strelu, dva bodyčeky a jednu zblokovanú strelu.

NOVÁČIK DAUGAVINS ROZHODOL O VÝHRE OTTAWA

Nádejný lotyšský krídelník Kaspars Daugavins strelil v 47. minúte svoj premiérový gól v kanadsko-americkej NHL a rozhodol o víťazstve Ottawy nad divíznym rivalom z Toronta v pomere 3:2. Ďalšie dva góly „senátorov“, ktorí zvíťazili už šesťkrát v rade, vsietili Colin Greening a Chris Neil. Obaja skórovali v presilových hrách. Brankár Robin Lehner sa do brány Ottawy postavil prvýkrát v tomto ročníku a z 25 striel inkasoval góly iba z hokejky Clarkea MacArthura, ktorý otvoril i uzavrel skóre duelu. Na oba góly mu asistovali Michail Grabovskij a Nikolaj Kuľomin. Jonas Gustavsson zaznamenal 27 zákrokov.

COLORADO VYHRALO PRVÝ DOMÁCI ZÁPAS

Rovnakým výsledkom skončil aj zápas v Denveri, kde domáci tím Colorado Avalanche zvíťazil nad Los Angeles Kings. Hosťom z Kalifornie nepomohlo k výhre ani 32 striel, zatiaľ čo Colorado, ktoré vyhralo prvý raz v tejto sezóne na domácom ľade, ohrozilo Jonathana Quicka iba 16-krát. „Lavíny“ dali góly z rôznych herných situácií. Chuck Kobasew strelil prvý gól denverského mužstva v oslabení, Milan Hejduk pridal druhý v presilovej hre a Matt Duchene zaznamenal víťazný gól pri hre 5 na 5. Semion Varlamov urobil 30 zákrokov. Prekonať ho dokázali iba Scott Parse v prvej a Anže Kopitar v druhej tretine.

HVIEZDY VEČERA:
1. Ryan Smyth (EDM), 2. Steve Mason (CBJ), 3. Clarke MacArthur (TOR)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
J. Halák (STL) 26/30 - - - - - -
Ľ. Višňovský (ANA) 21:19 0 0 0 -1 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies