Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

AHL

AHL: Tatar a Viedenský trojbodoví, Janus vyhral

Slovenskí hokejisti, ktorí pôsobia vo farmárskej AHL, majú za sebou úspešný týždeň a do bodovania sa zapísali až piati. Všetci sa tešili aj z gólov. Brankár Janus si pripísal ďalšie dva štarty a jedno víťazstvo.

Útočník Tomáš Tatar sa v priebežnom bodovaní súťaže posunul o jednu priečku a momentálne figuruje na 29. mieste. V sledovanom období strelil dva góly a pridal jednu asistenciu. Rovnakú bilanciu mal na svojom konte aj útočník Marek Viedenský, ktorý oba góly zaznamenal v zápasoch proti Providence.

V poslednom období sa darí aj útočníkovi Richardovi Pánikovi, ktorý v piatok strelil jeden gól a v sobotu proti Connecticutu si pripísal jednu asistenciu i rozhodujúci samostatný nájazd. Útočník Milan Kytnár tiež nazbieral jeden gól a jednu asistenciu, útočník Tomáš Marcinko v sobotu strelil víťazný gól.

Do hry po takmer troch týždňoch zasiahol aj brankár Jaroslav Janus. V piatok proti Syracuse odchytal prvé dve tretiny a inkasoval šesť gólov z 23 striel. V sobotu proti Connecticutu nahradil v bráne Admirals Dustina Tokarskiho už po necelých štyroch minútach. Zápas opustil s 25 úspešnými zákrokmi a chytil aj deväť z desiatich samostatných nájazdov.

Článok pokračuje pod reklamou

V sobotu bol na programe aj ďalší zápas pod holým nebom, v ktorom proti sebe v Hamiltone nastúpili domáci Bulldogs a Marlies z Toronta, ktorí zvíťazili vysoko 7:2. V zostave Toronta nechýbal slovenský obranca Juraj Mikuš, ktorý zaknihoval tri plusové body a tri strely. Zápas sledovalo viac ako 20-tisíc divákov.

SLOVÁCI V AHL

Najproduktívnejší Slovák: Tomáš Tatar (32 bodov, 29. miesto)
Najlepší strelec: Tomáš Tatar (12 gólov)
Najlepší nahrávač: Tomáš Tatar (20 asistencií)
Najlepší hráč v +/-: Richard Pánik (+3)
Najhorší hráč v +/-: Tomáš Marcinko / Boris Valábik (obaja -4)
Najtrestanejší hráč: Richard Pánik (33 TM)

Bodovanie Slovákov (k 22. januáru 2012)

Meno (tím) Z G A B +/- TM
T. Tatar (Grand Rapids) 40 12 20 32 +2 31
R. Pánik (Norfolk) 30 9 5 14 +3 33
T. Marcinko (Bridgeport) 35 5 7 12 -4 24
M. Viedenský (Worcester) 30 4 4 8 +1 6
J. Mikuš (Toronto) 42 0 5 5 +2 22
M. Kytnár (Oklahoma City) 13 1 2 3 0 4
J. Janus (Norfolk) 17 0 1 1 0 4
B. Valábik (Wilkes-Barre) 3 0 0 0 -4 7

Meno (tím) Z SA Sv GA GAA Sv% SO TOI
J. Janus (Norfolk) 17 411 462 51 3,17 89 0 965:54

NAJLEPŠIE TÍMY

Líder Atlantickej divízie: St. John's IceCaps (52 bodov)
Líder Severovýchodnej divízie: Connecticut Whale (46 bodov)
Líder Východnej divízie: Hershey Bears (55 bodov)
Líder Severnej divízie: Toronto Marlies (49 bodov)
Líder Stredozápadnej divízie: Charlotte Checkers (52 bodov)
Líder Západnej divízie: Oklahoma City Barons (59 bodov)

NAJLEPŠÍ HRÁČI

Najproduktívnejší hráč: Keith Aucoin, Hershey (67 bodov – 10+57)
Najlepší strelec: Cory Conacher, Norfolk (24 gólov)
Najlepší nahrávač: Keith Aucoin, Hershey (57 asistencií)
Najviac výhier (brankári): Jeremy Smith, Milwaukee (18 výhier)
Najviac shutoutov: Ben Bishop, Peoria (6 shutoutov)

Užitočné:
Tabuľky AHL



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies