Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

História favorizuje v siedmom zápase Rangers

Ukončenie základnej časti s najlepšou bilanciou vo Východnej konferencii neznamená nič, keď už raz odštartujú vyraďovacie boje a Rangers sú si dobré vedomí toho, že si nikto nebude pamätať na ich víťazstvo v šiestom zápase hranom v Ottawe, ak nezakončia sériu víťazstvom v domácom prostredí.

Po dvojdňovej prestávke čaká hráčov New Yorku a Senators rozhodujúci siedmy zápas, ktorý sa odohrá dnes v Madison Square Garden. Ten rozhodne o tom, kto postúpi ďalej po otváracej sérii, ktorá sa vyvíjala ako na hojdačke.

História pred kľúčovým stretnutím hovorí v prospech newyorského mužstva. „Jazdci“ majú bilanciu 3-0 v zápasoch číslo sedem hraných doma. Dve z víťazstiev prišli počas pamätného play-off v roku 1994, kedy tím ukončil 54-ročné čakanie na Stanley Cup.

Rangers sú viac ako šťastní, že je vidno paralely s úspešným rokom. Pred 18 rokmi potrebovali na postup do finále cez New Jersey taktiež sedem zápasov a taktiež prehrávali 2:3 na zápasy. Po veľmi dlhej dobe by chceli domácich priaznivcov potešiť víťazstvom s podobnou príchuťou.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslíme len na víťazstvo. Keďže v Madison Square Garden sa siedmy zápas nehral od roku 1994, tak nás to nijakým spôsobom neovplyvňuje. Vstupujeme do zápasu číslo sedem s možnosťou vyhrať hokejový zápas. To jediné nás trápi,“ povedal tréner John Tortorella.

Celková bilancia Rangers je v siedmich zápasoch 3-5, no všetky tri víťazstva prišli v posledných štyroch prípadoch. Posledný siedmy zápas odohrali v roku 2009, kedy podľahli Washingtonu a vypadli po prvom kole.

Ottawa má horšiu bilanciu v rozhodujúcich zápasoch, keď ani jeden nevyhrala a v štyroch sa z postupu tešili jej súperi. Senators však v tejto sezóne zažili úspechy proti Rangers a v Madison Square Garden majú bilanciu 4-1, pričom v tejto sérii vyhrali v New Yorku dvakrát.

„Myslím si, že je to pre nás dobré. Sme lepší na ľadoch súperov. Samozrejme vieme, že na nás vyjdú tvrdo. Myslím, že budú hrať agresívnejšiu hru ako sme my odohrali v pondelok. Myslím, že sme sa vzdali príliš skoro a boli sme trochu pasívni,“ skonštatoval kapitán „Sens“ Daniel Alfredsson.

Stávkové kancelárie veria viac Rangers, koho favorizujete vy?



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies