Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04:30info
LAK
EDM
28. 04.
kurzy
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

AHL

AHL: Tatar pomohol Griffins k majstrovskému mečbalu + video

Richard Pánik strelil otvárací gól zápasu, no Tomáš Tatar stav vyrovnal a nakoniec pomohol Grand Rapids aj k výhre 4:2, po ktorej vo finálovej sérii proti Syracuse vedú Griffins už 3:0 na zápasy.

GRAND RAPIDS - SYRACUSE 4:2 (0:1, 2:1, 2:0) [stav série: 3-0]
GÓLY: 23. Tatar (Paetsch), 25. Glendening (DeKeyser, Mursak), 56. Mursak (Hoggan), 58. Hoggan – 11. Pánik (Johnson, Cote), 30. Sexton (Cote)
Strely: 29-28 (10-9, 8-8, 11-11); Vylúčenia: 4-4; Presilovky: 0-0; Oslabenia: 0-0;
Brankári:Mrázek - Desjardins; Hviezdy duelu: 1. Hoggan (GR), 2. Mursak (GR), 3. Tatar (GR);
Divákov: 10 102; Rozhodovali: Hebert, Koharski – Scarpace, Murchison.

Po dvoch domácich prehrách sa hráči Syracuse snažili o zníženie stavu série. Úvod do zápasu im vyšiel, keď už v 11. minúte otvoril skóre Richard Pánik, ktorý strelil svoj šiesty gól v play-off po strele zápästím. Crunch si vedenie udržiavali do úvodu druhej tretiny, v ktorej už po troch minútach strelil svoj 13. gól v play-off Tomáš Tatar. O menej ako tri minúty neskôr sa podarilo po prvý raz poslať domácich do vedenia Lukeovi Glendeningovi, ktorý sa najlepšie zorientoval pred bránou. V strede duelu bol stav opäť nerozhodný, keď Dan Sexton strelou z modrej čiary prekonal Petra Mrázeka. Ten však už neinkasoval a nakoniec pomohol s 26 zákrokmi k výhre, o ktorej rozhodol v 56. minúte Jan Mursak. Ten usmernil strelu Jeffa Hoggana, ktorý stav zápasu uzavrel dve a pol minúty pred koncom. Potešil tak 10 102 divákov, čo bola najväčšia návšteva v histórii Grand Rapids. Cedrick Desjardins urobil 25 zákrokov a v tretej tretine držal svoj tím dlho v hre o víťazstvo. Zlikvidoval v nej vyložené šance Tomáša Jurča i Gustava Nyquista. Nasledujúci zápas sa odohrá v piatok a ak v ňom domáci Griffins uspejú, stanú sa po prvýkrát v histórii šampiónmi AHL a zdvihnú nad hlavu Calderov pohár.

Článok pokračuje pod reklamou

PREHĽAD ZÁPASOV SÉRIE:
08.06. Syracuse Crunch – Grand Rapids Griffins 1:3
09.06. Syracuse Crunch – Grand Rapids Griffins 4:6
12.06. Grand Rapids Griffins – Syracuse Crunch 4:2
14.06. Grand Rapids Griffins – Syracuse Crunch
15.06. Grand Rapids Griffins – Syracuse Crunch *
18.06. Syracuse Crunch – Grand Rapids Griffins *
20.06. Syracuse Crunch – Grand Rapids Griffins *
* - ak bude nutné

Zápasy sa dajú zdarma sledovať na: http://ahl.neulion.com/ahl/
(Stačí absolvovať registráciu na ahllive.com, pri ktorej vložíte promo kód CALDER2013.)

Slováci v akcii G A B +/- S TM
R. Pánik (SYR) 1 0 1 -2 3 2
T. Tatar (GR) 1 0 1 +1 5 0
T. Jurčo (GR) 0 0 0 0 3 0

Užitočné:
Tabuľky AHL



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies