Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Hráči odobrili hybridné zakázané uvoľnenie

V NHL sa počas prípravného obdobia skúšalo aj nové hybridné zakázané uvoľnenie, ktoré už malo za sebou aj test v nižšej AHL. Hoci sa naň ozývali zmiešané ohlasy, nakoniec ho hráči odobrili.

Hráčska asociácia Národnej hokejovej ligy tak súhlasí s tým, že sa nové pravidlo bude využívať už do ročníka 2013/14. Najväčšou zmenou pri ňom je, že sa čiarový rozhodca pri ňom preruší hru, ak bude brániaci hráč bližšie k puku pri dosiahnutí bodu na vhadzovania vo svojom obrannom pásme a puk v tom momente bude za bránkovou čiarou.

„Po testovaní v príprave hráči absolvovali anketu a väčšina tímov toto pravidlo podporila pri snahe urobiť hokej bezpečnejší. Dúfame, že implementácia hybridného zakázaného uvoľnenia pomôže minimalizovať početnosť zranení hráčov pri zakázaných uvoľneniach,“ povedal asistent výkonného riaditeľa NHLPA Mathieu Schneider.

Niektorým hráčom sa nové pravidlo nepáči, no i v AHL počas minuloročného testovania boli spočiatku zmiešané názory. Nakoniec už však v období okolo Vianoc sa k nemu absolútna väčšina prikláňala. Išlo vtedy aj o vec zvyku. Teraz si na to budú zvykať hráči v NHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies