Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Tatar si po dobrom výkone zahrá aj v stredu

Slovenský útočník Tomáš Tatar sa v pondelkovom zápase vrátil do zostavy Detroitu Red Wings a proti San Jose Sharks podal veľmi dobrý výkon, ktorý by mu mohol zabezpečiť miesto vo väčšom počte zápasov.

Dvadsaťdvaročný Dubničan odohral v pondelok svoj druhý zápas v ročníku a prvý od svojho sezónneho debutu, ktorý absolvoval 5. októbra proti Bostonu. Tatar si pritom za svoj posledný výkon vyslúžil aj pochvalu od hlavého trénera.

„Myslím si, že bol skutočne dobrý,“ povedal Mike Babcock. „Bol pre nás efektívny, bol často pri puku, nenechal si ho vziať a hral omnoho rýchlejšie ako v jeho poslednom zápase. Myslím si, že bol efektívny.“

Tatar v tejto sezóne nebodoval, no šancu otvoriť si bodový účet bude mať už v stredu, kedy sa očakáva jeho opätovné zaradenie do zostavy Red Wings. V zápase proti Ottawe Senators by mal opäť hrať v treťom útoku so Stephenom Weissom a Danielom Clearym.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies