Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Sumáre

Tatar asistoval, Alfredssonovi sa návrat do Ottawy vydaril

Tomáš Tatar bol jediným slovenským hráčom, ktorý sa predstavil v akcii v nedeľu. Jednou asistenciou pomohol Detroitu k výhre pri návrate Daniela Alfredssona do Ottawy. V zvyšných dueloch uspeli Vancouver a Edmonton.

Alfredssonovi návrat do Ottawy vyšiel, Tatar asistoval

Daniel Alfredsson sa vrátil do Ottawy po prvýkrát od opustenia Senators. Návrat sa mu vydaril. Domáci priaznivci mu najskôr venovali ovácie v stoji. Keď však strelil poisťovací gól do prázdnej brány pri výhre 4:2, vybučali ho. Alfredsson ku gólu pridal aj asistenciu a stal sa treťou hviezdou zápasu. Víťazný gól Red Wings strelil dvojgólový Drew Miller, ktorému prvý presný zásah prihrával Tomáš Tatar. Strelecky sa presadil aj Johan Franzen a k štvrtej výhre tímu v rade pomohol 30 zákrokmi aj Jonas Gustavsson. Prekonali ho len Clarke MacArthur a Mika Zibanejad. Robin Lehner zastavil 19 striel, vrátane jednej z hokejky Tatara. Slovenský útočník odohral v zápase 10 minút a 17 sekúnd. Okrem asistencie si pripísal aj dva plusové body a jeden bodyček.

Hviezdy duelu: 1. D. Miller (DET), 2. E. Karlsson (OTT), 3. D. Alfredsson (DET)

Kesler rozhodol o výhre nad Hurricanes

Ryan Kesler strelil dva góly, aby doviedol Vancouver k výhre 3:2 nad Carolinou. Prvý gól Keslera a gól Toma Sestita znamenali pre Canucks vedenie 2:0 po prvej tretine. O to však kanadský tím prišiel behom 10 sekúnd v úvodnej minúte druhej dvadsaťminútovky, keď skóre vyrovnali Jordan Staal a Nathan Gerbe. Nerozhodné skóre však trvalo len 27 sekúnd predtým, ako Kesler svojím druhým gólom zápas rozhodol. Jason Garrison zaznamenal dve asistencie a Eddie Lack pri druhej výhre „kosatiek“ z ostatných troch zápasov urobil 29 zákrokov. Jeho náprotivok Cam Ward zastavil 27 z 30 striel.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. R. Kesler (VAN), 2. J. Staal (CAR), 3. J. Garrison (VAN)

Oilers porazili Stars po nájazdoch

Edmonton v nedeľu ukázal bojovného ducha. Napriek tomu, že dvakrát prehrával, dokázali Oilers vyrovnať gólmi Aleša Hemského a Andrewa Ferencea, aby sa nakoniec v samostatných nájazdoch presadili Jordan Eberle a David Perron, ktorí rozhodli o výhre 3:2 nad Dallasom. Oilers vyhrali aj po tom, čo pre zranenie prišli o brankára Iľju Bryzgalova, ktorý počas 36 minút a 19 sekúnd zastavil 28 z 29 striel. Nahradil ho potom Devan Dubnyk, ktorý pridal 15 zákrokov. Edmonton vyhral piaty zápas z ostatných siedmich. Oba góly Stars vsietil Ryan Garbutt, kým Kari Lehtonen zaknihoval 30 zásahov.

Hviezdy duelu: 1. R. Garbutt (DAL), 2. I. Bryzgalov (EDM), 3. R. Jones (EDM)

Slováci v akcii

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
T. Tatar (DET) 10:17 0 1 1 +2 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies