Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Sumáre

Handzuš a Hossa hviezdami zápasu

V stredu sa v NHL odohrali len tri zápasy a hoci Slovensko malo zastúpenie len v jednom, zažilo úspešnú noc. Michal Handzuš a Marián Hossa sa stali hviezdami zápasu, keď spolu nazbierali päť bodov.

Handzuš a Hossa pomohli k výhre nad Flyers

Nestalo sa už dlho, že by dvaja slovenskí spoluhráči boli vyhlásení za hviezdy zápasu v jeden večer. Michal Handzuš a Marián Hossa to v stredu dokázali. Handzuš sa stal druhou hviezdou, keď Chicagu pomohol k výhre 7:2 nad Philadelphiou víťazným gólom (v oslabení) a asistenciou, kým Hossa bol ocenený postom tretej hviezdy za tri asistencie. Pri vysokom víťazstva neskóroval ani jeden z hráčov Blackhawks viac ako raz a tri body okrem rodáka zo Starej Ľubovne zaznamenal už len Patrick Sharp, ktorý strelil gól a pridal dve asistencie. Strelecky sa presadili aj Duncan Keith, Andrew Shaw, Kris Versteeg, Jonathan Toews a Brent Seabrook. Antti Raanta urobil 28 zákrokov a prekonať ho dokázali len Jakub Voráček a Steve Downie. Ray Emery inkasoval šesť gólov z 18 striel, Steve Mason potom kapituloval raz z piatich striel. Kým Chicago vyhralo tretí zápas v rade, Philadelphia posledné tri prehrala. V jej drese nechýbal Andrej Meszároš, ktorý odohral necelých 15 minút so ziskom mínusového bodu, jednej strely a dvoch trestných minút. Slováci v drese „jastrabov“ si nevylepšili len produktivitu. Handzuš zaznamenal aj dva plusové body a 71% úspešnosť na vhadzovaniach, kým Hossa nazbieral taktiež dva plusové body.

Handzušov 3. gól v ročníku:

Hviezdy duelu: 1. P. Sharp (CHI), 2. M. Handzuš (CHI), 3. M. Hossa (CHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Carter, Jones doviedli Kings k výhre nad Maple Leafs

Jeff Carter skóroval v strede tretej tretiny a Martin Jones urobil 37 zákrokov, aby Los Angeles vyhralo piaty zápas v rade, keď uspelo na ľade Toronta pomerom 3:1. Jones, ktorý v NHL debutoval 3. decembra, vyhral svoj štvrtý štart v rade, pričom v ostatných troch inkasoval len jeden gól. Ten mu v stredu strelil Cody Franson. V bráne Maple Leafs stál Jonathan Bernier, ktorý v prvom zápase proti bývalému tímu zastavil 20 striel. Okrem dvojbodového Cartera ho prekonali aj Drew Doughty a Kyle Clifford. Mike Richard nazbieral dve asistencie.

Hviezdy duelu: 1. M. Jones (LAK), 2. J. Carter (LAK), 3. C. Franson (TOR)

Perry rozhodol o výhre Ducks

Corey Perry dorazil v 34. minúte do brány strelu Hampusa Lindholma, aby rozhodol o výhre Anaheimu 2:1 nad Minnesotou. Strelecky sa presadil aj Alex Grant, kým Jonas Hiller zastavil 23 striel. Prekonal ho len Jason Pominville, ktorý dal v úvode tretej tretiny šancu Wild zvrátiť zápas. To sa však realitou nestalo aj napriek spoľahlivému Joshovi Hardingovi, ktorý zaznamenal 29 zákrokov. Ducks vyhrali štvrtý duel v rade.

Hviezdy duelu: 1. C. Perry (ANA), 2. A. Grant (ANA), 3. J. Harding (MIN)

Slováci v akcii

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
A. Meszároš (PHI) 14:42 0 0 0 -1 1 2
M. Handzuš (CHI) 16:04 1 1 2 +2 1 0
M. Hossa (CHI) 15:14 0 3 3 +2 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies