Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Zetterberg by sa chcel vrátiť v play-off

Zranený kapitán Detroitu Red Wings sa chce vrátiť do akcie počas play-off. „Taký je cieľ,“ povedal útočník Henrik Zetterberg v stredu, kedy sa po prvýkrát od operácie chrbta rozprával s novinármi.

Detroit má ďaleko od toho, aby mal účasť v bojoch o Stanley Cup istú, ale urobí všetko pre to, aby svojmu kapitánovi vyhovel. Red Wings potrebujú vyhrať čo najviac zo zvyšných 10 duelov, aby postúpili do play-off po 23. raz v rade.

Ak by sa tak stalo, tridsaťtriročného švédskeho odchovanca by sme ešte videli v tomto ročníku hrať. Za termín svojho návratu totiž označil 16. apríl, teda termín po skončení základnej časti, ale pred začiatkom vyraďovacích bojov.

„Myslím, že doba zotavovania bola osem týždňov bez kontaktu. To doktori povedali a toho sa budeme držať, a potom to zhodnotíme,“ skonštatoval Zetterberg, ktorý podstúpil operáciu počas olympiády. „Musela byť urobená. Išli sme dnu a odstránili dva kúsky z môjho stavca, ktoré tlačili na nerv. Keď sa to poriadne zotaví, nemali by s tým byť opäť problémy.“

Zetterberg je pre tím veľkou stratou. Napriek tomu, že nehral od 8. februára, tak je stále najproduktívnejším hráčom Red Wings so 48 bodmi. Tímu pritom chýbajú aj iní kľúčoví hráči, vrátane Pavla Daciuka. Ten začal tento týždeň korčuľovať, ale nevie, kedy by sa mohol vrátiť do akcie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies