Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Jágr: Čo ak dokážeme postúpiť do play-off?

Tím New Jersey Devils má pred sebou už len posledných desať zápasov základnej časti a ak chce pomýšľať na play-off, musel by ich vyhrať všetky a spoliehať sa na zaváhania iných. Český veterán Jaromír Jágr si nemyslí, že je to nemožné.

„A čo ak to dokážeme?" pýta sa štyridsaťdvaročný krídelník, ktorý je so 60 bodmi v 72 dueloch najproduktívnejším hráčom tímu a s 23 gólmi je aj na delenej prvej priečke medzi strelcami. Podľa aktuálnej formy a postavenia tímu v tabuľke je to však viacmenej utópia.

„Ak to dokážeme, máme príležitosť napísať veľký príbeh," povedal Jágr pre Star-Ledger a pokračoval: „Je to aspoň vzrušujúce, tak sa na to pozerám ja. Zvládnuť to by bolo niečo nezabudnuteľné, špeciálne. Ak máme postúpiť, tak by som bol radšej, ak by sme vyhrali tých posledných 10 zápasov."

Rodák z Kladna teda nepochybuje o úspechu „diablov", aj keď im momentálne patrí jedenáste miesto vo Východnej konferencii s päťbodovou stratou na ôsmy Detroit. Deviaty Washington a desiate Toronto však majú jeden, respektíve dva zápasy k dobru. Vo štvrtok večer ich čaká prvý dôležitý duel, proti Phoenixu Coyotes.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies