Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Downie sa cíti lepšie, blíži sa k návratu

Keď útočník Philadelphie Flyers Steve Downie narazil 22. marca do Patrika Berglunda zo St. Louis Blues, vzhľadom na jeho minulosť vznikli obavy, že by pre otras mozgu mohol byť dlhšiu dobu mimo hry. Najhoršie scenáre sa však nenaplnia.

Len týždeň po incidente sa totiž Downie pripojil k svojim spoluhráčom a v sobotu s nimi absolvoval dopoludňajšie rozkorčuľovanie. Po ňom priznal, že sa cíti dobre a myslí už pomaly na návrat do hry.

„Cítim sa celkom dobre. Som takmer pripravený hrať. Nič ma naozaj netrápi, je tu už len pár krokov, ktoré potrebujem ešte urobiť,“ skonštatoval Downie, ktorý oficiálne pauzuje pre zranenie hornej časti tela.

Dvadsaťšesťročný rodák z kanadského Ontária odohral v tejto sezóne 60 zápasov, v ktorých strelil štyri góly a pridal 20 asistencií. V minulosti ho trápili zranenia hlavy opakovane a k jeho aktuálnemu zraneniu sa stále pristupuje deň po dni.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies