Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Toews utrpel zranenie pri zákroku Orpika + video

Kapitán a popredný útočník Chicaga Blackhawks, Jonathan Toews, nedohral nedeľný zápas proti Pittsburghu Penguins po tom, čo pri zákroku domáceho obrancu Brooksa Orpika utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela.

Orpik narazil Toewsa tvrdo na mantinel v čase, kedy sa kanadský útočník snažil získať puk. Stalo sa tak v druhej tretine a obeť incidentu zamierila do šatne s bolestivou grimasou držiac si ľavé rameno. Obranca Penguins potrestaný nebol a na zákroku nevidel nič zlé.

„Nebolo tam žiadne vylúčenie, tak neviem. Myslím si, že taký bodyček sa za zápas stane desaťkrát,“ skonštatoval Orpik, ktorého tím sa tešil z víťazstva 4:1.

O zákroku sa príliš v zlom nevyjadrovali ani Blackhawks, ktorí uznali, že išlo o veľký náraz. Orpika si zastal aj slovenský krídelník Marián Hossa: „Poznám ho a je to férový chlap. Samozrejme, niektoré rozhodnutia sú ťažšie ako iné, a niekedy je na hrane.“

Samotný Toews na tom podľa trénera Joela Quenneville nie je až tak zle, ale viac sa predsa bude vedieť až v pondelok po vyšetreniach. Ak by tímu nakoniec chýbal dlhodobo, bola by to veľká strata. V 75 zápasoch totiž nazbieral 28 gólov a 68 bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies