Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Kedy sa vráti do brány Smith? Coyotes ešte nevedia

Tím Phoenix Coyotes bojuje o postup do vyraďovacích bojov bez svojej brankárskej opory Mikea Smitha a podľa slov hlavného trénera Davea Tippetta tak budú musieť „kojoti“ ešte nejaký čas robiť.

Tridsaťdvaročný Smith pauzuje pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel 24. marca a napriek tomu, že už v piatok čelil niekoľkým strelám od spoluhráčov, nie je známe, kedy by sa mohol do akcie vrátiť.

„Jeho stav sa naďalej zlepšuje. Žiaden termín návratu však nebol stanovený,“ skonštatoval Tippett, ktorého zverenec by však mal v priebehu víkendu absolvovať u doktorov kontrolné vyšetrenie.

Do návratu Smitha sa tím bude spoliehať na Nemca Thomasa Greissa, ktorý chytal veľmi dobre v piatich zo šiestich zápasov. Výnimkou bola stredajšia prehra 0:4 s Los Angeles. Tímu sa v piatok podarilo dostať aj na postupovú pozíciu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies