Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Torres by sa mohol vrátiť k Sharks už v stredu

Útočník San Jose Sharks Raffi Torres vynechal takmer celú sezónu pre problémy s kolenom, ale vyzerá to tak, že kalifornský tím sa ho v tejto sezóne dočká ešte pred play-off. Do akcie by sa mohol vrátiť už budúci týždeň.

Pracovitý a aj kontroverzný rodák z Toronta sa v piatok zúčastnil dobrovoľného tréningu a mohol by hrať už v stredajšom zápase proti Anaheimu Ducks. Bol by to jeho prvý štart od 8. marca.

„Myslím si, že Anaheim by mohol byť dobrým prvým zápasom, ak by sme sa ho rozhodli nechať hrať. Raffi už skôr dokázal, že sa vie vrátiť a hrať, hrať dobre... Chceme ho späť v zostave tak skoro, ako bude schopný hrať bez toho, aby sa znovu zranil,“ skonštatoval tréner Todd McLellan.

Strach z obnovenia zranenia je pochopiteľný. Tridsaťdvaročný Torres totiž zažil svoj tohtosezónny debut po problémoch s vonkajším krížnym väzivom 27. februára a zvládol odohrať len päť zápasov predtým, ako sa opäť objavil na maródke.

BLÍŽI SA AJ HERTLOV NÁVRAT
O čosi neskôr by sa k „žralokom“ mal pripojiť aj mladý český útočník Tomáš Hertl, ktorý pred niekoľkými dňami začal korčuľovať a na ľade sa objavil aj v piatok. On mieri za návratom v priebehu vyraďovacích bojov o Stanleyho pohár.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies