Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Crosby vynechal pre zranenie prvý duel sezóny

Tím Pittsburgh Penguins sa pri nedeľnom víťazstve 3:2 nad Coloradom musel zaobísť bez štyroch zranených hráčov. Po prvýkrát v sezóne mu však chýbal aj kapitán Sidney Crosby.

Crosby vynechal svoj prvý zápas v ročníku pre zranenie hornej časti tela. Nijak to však neohrozilo jeho pozíciu najproduktívnejšieho hráča ligy, keďže 102 bodov (36+66) získaných v 78 zápasoch je o 17 viac, ako má druhý Ryan Getzlaf z Anaheimu.

Okrem Crosbyho „tučniakom“ chýbali aj krídelník Chris Kunitz a obrancovia Olli Määttä s Brooksom Orpikom. Kunitz a Orpik majú zranenú dolnú časť tela, Määttu trápia problémy s hornou. Ani jedno zo štyroch zranení by nemalo byť dlhodobé.

Penguins si už v predstihu zaistili titul v Metropolitnej divízii a majú už aj isté druhé miesto vo Východnej konferencii. Absencia kľúčových hráčov by ich tak ani v prípade prehry príliš nebolela.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies