Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Kane a Toews sú na ceste k návratu

Je jasné, že vynechajú aj posledné tri zápasy základnej časti, ale hviezdni útočníci Chicaga Blackhawks Patrick Kane a Jonathan Toews robia pokroky v ceste za návratom do akcie.

Kane, ktorý pauzuje pre zranenie dolnej časti tela, dokonca počas víkendu začal individuálne korčuľovať. Toewsa trápi zranenie hornej časti tela, ktoré mu návrat na ľad ešte neumožnilo, no korčuľovať by už mal v nasledujúcich dňoch.

„V sobotu a dnes sa Kaneovi darilo veľmi dobre,“ skonštatoval v nedeľu tréner Joel Quenneville. „S Toewsom sa vôbec neponáhľame. Chceme mu dopriať prestávku. Povedal by som, že sa na ľade objaví neskôr počas týždňa.“

Chicago pocítilo zranenie Kanea, keď v šiestich zápasoch bez neho malo bilanciu 2-4-0. Paradoxne, po zranení Toewsa ťahá trojzápasovú sériu výhier. Ich absencia je však určite citeľná. Spolu totiž nakombinovali 57 gólov a 80 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies