Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Reklamy na dresoch tímov NHL sú stále bližšie k realite

Toho, čoho sa obáva veľa hokejových fanúšikov, by sme sa v NHL mohli dočkať už čoskoro. Operačný riaditeľ Národnej hokejovej ligy, John Collins, povedal pre SportsBusiness Journal, že „prichádzajú“ reklamy na dresoch.

Collins povedal, že reklamy na dresoch sú čoraz bližšie a že už v podstate sú aj realitou, keďže na zadnej strane nad menami hráčov figuruje značka ich výrobcu. Ich príchod by však mal znamenať výraznejší zásah do vzhľadu dresov.

Okrem toho liga pokračuje v testovaní novej digitálnej technológie menenia reklám na mantineloch, ktorá umožní vysielateľom zápasov NHL umiestňovať cez počítač reklamy svojich inzertných klientov. Rovnako ako reklamy na dresoch, aj táto technológia má svoj pôvod v Európe.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies