Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Daciuka trápia slabiny, Gustavsson vynechá dva mesiace

Tím Detroit Red Wings v piatok oznámil dve novinky ohľadom zdravotných stavov dvoch hráčov základnej zostavy. Útočník Pavel Daciuk sa vyrovnáva s problémami so slabinami a brankár Jonas Gustavsson už pozná dĺžku absencie.

Daciukove problémy so slabinami

Daciuk vynechal piatkový zápas proti New Jersey Devils, pretože ho trápi zranenie slabín, ktoré utrpel počas piatkového dopoludňajšieho rozkorčuľovania. Ako dlho bude chýbať, nie je známe, ale tím bude monitorovať jeho stav na dennej báze.

Hviezdny ruský center vynechal úvodných päť zápasov sezóny pre poranenie pravého ramena. Následne odohral osem zápasov, v ktorých ukázal svoju dôležitosť strelením piatich gólov a pridaním piatich asistencií.

Článok pokračuje pod reklamou

Gustavssonova dĺžka absencie

Detroit očakáva, že náhradný brankár Jonas Gustavsson vynechá dva mesiace po tom, čo si v stredajšom zápase proti New Yorku Rangers vykĺbil ľavé rameno. Zranenie utrpel, keď sa snažil zabrániť gólu Dericka Brassarda v nadstavenom čase.

Generálny manažér Ken Holland prezradil, že operácia nie je plánovaná a švédsky odchovanec absolvuje najbližšiu kontrolu o štyri až šesť týždňov. Medzitým ho v prvom tíme nahradí Petr Mrázek, ktorý v prvých 11 dueloch v NHL zaznamenal 92,6% úspešnosť zákrokov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies