Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Sumáre

Talbot vynuloval Flyers, Canucks opäť zdolali Oilers

V stredu sa v NHL odohrali dva zápasy rivalov. V prvom zápase porazili Rangers pomerom 2:0 Philadelphiu, v druhom sa z víťazstva 5:4 nad Edmontonom tešil Vancouver.

Hviezdy večera:
Cam Talbot (NYR), 31/31, čisté konto
Daniel Sedin (VAN), 3 asistencie
Radim Vrbata (VAN), 2 góly

Talbot doviedol Rangers k výhre nad Flyers

Cam Talbot vie, že pri Henrikovi Lundqvistovi musí využiť každú príležitosť. V stredu sa mu to podarilo. S 31 zákrokmi doviedol New York Rangers k víťazstvu 2:0 nad Philadelphiou Flyers. Bolo to jeho prvé víťazstvo v sezóne a štvrté čisté konto kariéry. „Trochu ma trápilo, že som v tomto roku ešte neprispel k úspechom tímu. Je teda pre mňa veľkou vecou, že som bol schopný vychytať toto víťazstvo,“ povedal Talbot. „Jazdci“ mali v zápase pozičnú prevahu, hrali fyzickejšie a získali väčšinu stratených pukov. Steva Masona ohrozili 34 strelami a dvakrát sa trafili aj do čierneho. Rozhodujúci gól strelil už po piatich minútach hry obranca Kevin Klein a poistku pridal v druhej tretine Rick Nash. Newyorský tím na domácom ľade nepodľahol Philadelphii v deviatich dueloch v rade od marca 2011. Flyers nepomohol ani prekvapujúci štart kapitána Claudea Girouxa, ktorý nemal hrať pre zranenie dolnej časti tela. „Lekári urobili skvelú prácu, aby ma pripravili na zápas,“ povedal útočník, ktorého tím prehral tretí zápas v rade.

Hviezdy duelu: 1. C. Talbot (NYR), 2. R. Nash (NYR), 3. S. Mason (PHI)

Oilers si po prehre s Canucks predĺžili sériu porážok

V Edmontone sa diváci nemohli sťažovať na nedostatok gólov. Jedinou výčitkou mohlo byť, že domáci tím neuspel a prehral štvrtý duel v rade. Tentokrát „olejárov“ porazili hráči Vancouveru, o ktorých výhre 5:4 rozhodol v 52. minúte dvojbodový Yannick Weber. Prihrával mu Daniel Sedin, ktorý si z duelu odniesol tri asistencie. Dva góly strelil Radim Vrbata a strelecky sa presadili aj Jannik Hansen a Chris Higgins. Ryan Miller, ktorý vyhral proti Oilers 11 duelov v rade, urobil 28 zákrokov a puk vyťahoval z brány po góloch Stevena Pinizzotta (prvý gól v NHL), Teddyho Purcella, Boyda Gordona a Andrewa Ferenca. Domáci Ben Scrivens zastavil 26 striel. Martin Marinčin nehral. Jeho tím prehral s Canucks všetky štyri tohtosezónne stretnutia.

Hviezdy duelu: 1. D. Sedin (VAN), 2. R. Vrbata (VAN), 3. S. Pinizzotto (EDM)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies