Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Sumáre

Tatar asistoval, Kopecký sa tešil z výhry

Florida, Montreal, Pittsburgh a Anaheim. Tieto tímy sa v piatok tešili z víťazstva. Radosť tak mal aj Tomáš Kopecký. Zo štvorice Slovákov však bodoval len Tomáš Tatar.

Hviezdy večera:
1. Carey Price (MTL) 44/46 (95,7% úspešnosť)
2. Kris Letang (PIT) 1 gól (víťazný)
3. Sami Vetanen (ANA) 1 gól, 1 asistencia

Tatar asistoval, no Detroit po nájazdoch podľahol Floride

Stretnutie, v ktorom na seba narazili traja Slováci, nakoniec rozhodli samostatné nájazdy. Radosť po nich mal Tomáš Kopecký, ktorého Florida porazila Detroit 3:2. V nájazdoch sa potvrdilo, že sa v nich Red Wings nedarí. Neuspeli v nich Pavel Daciuk ani Gustav Nyquist, kým Vincent Trocheck a Brandon Pirri áno. Detroit po nájazdoch prehral druhý zápas v rade a v ročníku má v nich bilanciu 1-5. K víťazstvu Panthers pomohol 29 zákrokmi aj Roberto Luongo, kým v normálnom hracom čase skórovali Tomáš Fleischmann a Jonathan Huberdeau. Kopecký odohral 11 a pol minúty so ziskom jednej strely. O góly domácich sa v presilovkách postarali Riley Sheahan a Gustav Nyquist. Tomáš Tatar zaznamenal jednu asistenciu a Jimmy Howard urobil 24 zákrokov. Tatar odohral necelých 16 minút a na konto si pripísal aj dva mínusové body. Zaznamenal aj dve strely. Tomáš Jurčo odohral 14 minút a pripísal si mínusový bod a jeden menší trest.

Hviezdy duelu: 1. V. Trocheck (FLA), 2. R. Luongo (FLA), 3. L. Glendening (DET)

Price doviedol Canadiens k výhre nad Kings

Boli prestrieľaní, ale vyťažili z minima maximum. Montreal porazil Los Angeles 6:2 napriek tomu, že hostia naň vyslali viac ako dvakrát toľko striel ako oni na nich. „Využili sme tých pár šancí, ktoré sme dostali. Proti nám pritom stál veľmi dobrý klub. Hrali dnes dobre a skóre neodzrkadľuje to, ako sa zápas vyvíjal. Samozrejme, tie dva body si radi vezmeme,“ povedal Carey Price, ktorý bol hrdinom domácich. Zneškodnil 44 striel a recept na neho našli len obrancovia Jake Muzzin a Drew Doughty. Naopak, Martin Jones inkasoval až šesť gólov z 20 striel. Dva z nich strelil Jiří Sekáč, no presadili sa aj Andrej Markov, P.K. Subban, David Desharnais a Sven Andrighetto. Subban pridal aj dve asistencie. Canadiens vyhrali druhý zápas v rade, Kings prehrali tretí z ostatných štyroch. Marián Gáborík od svojho návratu do akcie stále nebodoval. V piatok odohral 15 minút, pričom zaznamenal tri strely a jeden mínusový bod.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. C. Price (MTL), 2. D. Doughty (LAK), 3. J. Sekáč (MTL)

Penguins aj bez Crosbyho zdolali Flames

Sidney Crosby pre chorobu nehral, ale Pittsburgh to zvládol aj bez neho. Marc-Andre Fleury s 26 zákrokmi doviedol Penguins k výhre 3:1 nad Calgary, aby vychytal svoje 16. víťazstvo sezóny a vylepšil si štatistiky na 92,6% úspešnosť zákrokov a priemer 2,1 inkasovaného gólu na zápas. Víťazný gól strelil Kris Letang, ktorý sa vrátil do akcie po zranení slabín. Skórovali aj Blake Comeau a Rob Klinkhammer. Jevgenij Malkin zaznamenal dve asistencie. Fleuryho prekonal len Johnny Gaudreau, zatiaľ čo Jonas Hiller urobil 19 zákrokov. Flames prehrali štvrtý zápas v rade. Tentokrát doplatili na to, že už v piatej minúte prehrávali o dva góly.

Hviezdy duelu: 1. K. Letang (PIT), 2. M. Fleury (PIT), 3. R. Klinkhammer (PIT)

Ducks odolali tlaku Oilers a vyhrali šiesty duel v rade

Bolo to tesné, ale Ducks vyhrali šiesty zápas v rade. Anaheim viedol nad Edmontonom už 3:0, ale Oilers dokázali upraviť stav na rozdiel jediného gólu a v tretej tretine sa snažili o vyrovnanie. Vydýchnutie pre kalifornský tím priniesol až gól do prázdnej brány, ktorým Nate Thompson uzavrel skóre na 4:2. Sami Vetanen, Kyle Palmieri, Ryan Getzlaf sa tiež tešili z gólov a Frederik Andersen urobil 21 zákrokov. Anaheim vyhral predošlých 12 zápasov len o gól. V bráne Oilers štartoval bývalý „káčer“ Victor Fasth, ktorý po troch inkasovaných góloch z 12 striel striedal. Ben Scrivens následne zastavil všetkých sedem striel. Tyler Pitlick a Jeff Petry skórovali z hráčov kanadského klubu.

Hviezdy duelu: 1. S. Vatanen (ANA), 2. T. Hall (EDM), 3. R. Getzlaf (ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Kopecký (FLA) 11:24 0 0 0 0 0 1 1
T. Tatar (DET) 15:49 0 1 1 -2 0 2 1
T. Jurčo (DET) 14:02 0 0 0 -1 2 0 0
M. Gáborík (LAK) 15:08 0 0 0 -1 0 3 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies