Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Jágr sa zranil. Panthers veria, že je to len drobné zranenie

Jaromír Jágr sa už mohol tešiť z dôchodku, ale on sa naďalej teší z hokeja. A napriek pokročilému veku sa mu aj darí. Preto fanúšikov Floridy Panthers vystrašilo, keď nedohral utorkový zápas proti Coloradu Avalanche.

Legendárny český útočník utrpel v úvode prvej tretiny zranenie dolnej časti tela, no snažil sa ešte vrátiť do akcie pred prvou prestávkou. Odohral však len ďalších šesť sekúnd a duel opustil definitívne. Tím však upokojuje, že nepôjde o nič vážne.

„Myslím si, že sú to slabiny alebo bedro. Niečo nepatrné. Dúfajme, že zajtra už bude v poriadku,“ vyhlásil po zápase tréner Gerard Gallant.

Jágr, ktorý má už 43 rokov, je najproduktívnejším hráčom tímu, keď v prvých deviatich zápasoch strelil šesť gólov a nazbieral dokopy desať bodov. Momentálne má na konte 728 gólov a len tri potrebuje na vyrovnanie zápisu Marcela Dionneho na štvrtom mieste historických štatistík.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies